deletedmom01 Sedagezer38 12.haftamda kıza benzettiler 17. Ve 18.haftamda kesin dedi 😊😊 cok korkuyordum degisir dedi 26.haftamda tekrar sordum kesin mi alisveris yapiyoruz elimde kalir dedim pembe kiyafetler doktoruk güldü kesin kesin dedi 😂😂😊😊
Kbrazcan HaydarFundaKarako yaa gerçekten mi sonra değişmedi mi perşembe günü kontrolüm var 11+2 oluyorum acaba belli olur mu ki 😍🤣🙈
JuesiMelissa HaydarFundaKarako erken değilmi şaşırdımm bende tam 11 haftalıkken gittim çok erken dedi acaba gördü de demedi mi😳
aesma Kbrazcan bana 11+6da erkek dediler 😊 16. Haftada yine erkek yanılma olmamıştır herhalde 🙈 yinede ayrıntılıyı bekliyorum birşeyler almak için..
Retina Haftada erkeğe benziyor dedi 16. Haftada göstermedi kız gibi dedi.19. Haftada falan kız dedi ama 23. Detaylıda kız deyince netleştirdim.gerçi hala emin olamıyorum bazen😉)
HaydarFundaKarako JuesiMelissa özel kliniği olan doktora gidiyordum ultrasyon çok iyiydi erkek söylemişti özel hastaneye gitmiştim 13 haftalıkken onda sorduğumda erkek ama söylemek için erken demişti ama değişmedi
JuesiMelissa HaydarFundaKarako bende özel hastaneye baya uzman tanınan bi doktora gittim ama ya görmedi yada emin olamadı