kızlar 🙋♀️ sonunda bnde dogurdm ama nasıl sorun bakim 🙄 gecen cuma kontrolde tansıyonm yuksek cıkmıştı kızımda da 2. 3hfta gerilk vardı 2600gr dendi. oyuzden doktorm pazartesi tekrar gelmemi istedi hafta sonuda evde surekli tansıyonumu ölçüyodm zaten hiç düşmedi. pzartesi gittiğimde sonuç yıne aynı sonra catıma bakıldı malesef ondada acılma fln yoktu doktorum da acılmasını bekleyemem zaten almam lazım dogumu başlatalım bugün dedi o an benm eller ayaklar zangır zangır tabi 😖 hemen anneme ablalarıma haber verdim yatış yapıldıktan 2.3saat sonra epidural Sezeryana alınıp doğum yaptm kilosu 2400gr 47 cm olarak dünyaya geldi yavrum okadar minikki okadar güzelki bunun tarıfı yok 😍 şişliği gidince 2250gr oldu tabi ertesi gün 12gibi taburcu oldum ama malesef bebeğim küçük olunca cok cabuk sarılıga yakalandık 1gün hastanede gecirdk ama nasıl zor Bi gündü anlatamam. sonuç olarak suan cok şükür ikimizde iyiyiz ama sunuda söylim dogum için hazrladıgm hiçbişiyi kullanamadık🤷♀️ isimli hastane cıkısı yaptrmıştm bebeğim kilosu cok düşük olunca giydiremedim taki yastıgı fln desen hastaneye getiremedim unuttm ki zaten o an onları düşünemiyor insan tek derdim bebeğimin saglklı dogmasıydı neyse kızlar Allah bütün anne adaylarını Bi sancı da kurtarsın inş sag salim kucaklarımıza alalım bebişleri 🙏 🤱