Kulani DilekBodurr inşallah sağlıklı doğacak rabbim korusun. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. beslenmeme çok dikkat edicem. yormuyorum kendimi. sizde aynı şekilde beslenmenize dikkat edin. hergün mutlaka ceviz badem süt yumurta yemeye çalışın. vitaminleri düzenli kullanın. elimden gelecek tekşey bu çünkü :( gerisini Allaha bırakıcaz. rabbim sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah.
Kulani H1z2a3 nasıl iyi geldi mesajınız. rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. darısı bizim başımıza 🙏
Cucu2015 Kulani ben de 4 5 hafta arası röntgen çektirdim ağır antibiyotikler kullandım. Zatürre olmuştum. Doktor röntgenden bir şey olmaz zaten ilaçlar da c kategorisindeymiş bir şey olmamıştır dedi. Şu an 10. haftanın içindeyim.
Veraveannesi Allahin izniyle hic bisey olmaz insallah annem bana hamile oldugunu bilmeden apandist agrisiyla hastaneye kaldirilip acil ameliyata alinmis dusun ☺️ Sonradan cok dusmeye kalkmisim ama sonuc simdi ben anne oluyorum allah koruyor hic merak etme
Masal-90 Kulani içinizi ferah tutun erken haftlarda pek zarar görmüyorlar... ben de birayle midye yemiştim bilmeden çok korkmuştum ama bir sorun çıkmadı 🙏🙏🙏
Kulani Ozgee11 inşallah canım etkilenmemiştir. çok korkuyorum. napıcam böyle 9 ay . sağlıklı olduğunu görene kadar içim içimi yiycek heralde.
M_agayeva Kulani canim bəndə cekildim rontgen 8 haftaliken ben zarari olduğunu bilmiyordum ama bizdə hər şey yolunda simdilik 26 haftaliğiz ana mende karnima çelik yemek gibi bisey baglamislardi anlamasalar bilə zarari olmayacahinida dedi doktoruma
Kulani M_agayeva çelik yelek bebeği koruyormuş. bana maalesef takmadılar o yeleği hamile olduğumu bilmediğimiz için
M_agayeva Kulani sən norma canim benim drum bana dedi bi hastasi hamilə olduğunu bilmədən oda rontgen girmiş bebek sala saglammis hem sende daha 3 haftalik o bi kac pihtisi o yüzdən korkma
Duygukc Kulani bende bebeğimi öğrenmeden 3-4 haftalıkken yarım saat içinde 2 kez röntgen çekildim karından ve bağırsaktan şimdi 8 haftadayız doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi kalp ritmide çok düzgün inş sanada birşey olmamıştır
Kulani Duygukc sizinde bebişinize çok yakın yerden çekilmiş röntgen. doktor bana düşük radyasyon ama garanti veremem dedi. sizin doktorunuz ne yorum yaptı röntgeni söylediğinizde?