Cinarinannesii Hamileliğimin son günlerindeyim yarın çatı muayenesi yapıcak doktor fakat ben çok utanıyorum çünkü genetal bölgemden rahatsızım çok kararma oldu nasıl göstericem doktora bilmiyorum beyazlaması için ni çözüm var mı ya da benim gibi olanlar var mı 😣😣😣
Mry91 Cinarinannesii ben gecen gun oldum cati muayenesi benimki uzerime ortu orttu ve hic bakmadi oraya sadece 7-8 saniye surdu sıkıntı yapmayin kendinize benimde kararma oldu genelde herkesin olur
Deletedmom138 Cinarinannesii doğumdan sonra beyazlatıcı krem ve pirinç suyu deneyeceğim ama şuan bilmiyorum 😭
Zeyk Cinarinannesii benim koltuk altim genital bolgem boynum da bile kararma oldu. Açıkçası çekinmiyor ve utanmiyorum çünkü neden utanayim? Doğanın kanunu olan bir durum ve hamilelik yaşıyorum. Eminim doktor da senin genital bölge kararmani farketmeyecek kadar alışkındir bu duruma.
Momof2child Utanma ya sen napasinki lasere gitmek olmuy9r Agda desen aci verir mecbur jilet kullaniyoruz.fakat ben 15gunden bir yapiyorm diye Kararma yok zamanla olrmu bilmem
ilooshhh Cinarinannesii canım benim doktorumda her hafta kontrol ediyor ve örtü örtüyo üstüme bakmiyo bile ama mecbur bakması gerekiyo sonuçta normal dogum yapıcaksan cocugu o çıkartıcak 😂
Zeyneptoprak Cinarinannesii gebelikte heleki son zamanda beyazlaması için bişey yapma canım ayrıca kararması gayet normal hormonal bi durum inan bana doktorlar sadece genç hanımları görmüyo 🙈 muayene sırasında komple açmıyosun önlük giyiyosun net şekilde görünmüyor zaten
Esraozturk92 Cinarinannesii bende şeklinden dolayı utanirdim ama hiç utanmana gerek yok cnm doğum anında umrunda olmuyo zaten çatı muayenesi sırasında da doktor eğilip bakmiyo örtünün altından elini sokuyo sadece
Gamzedngdn Cinarinannesii kuzum sen hamilesin ve yakında bir annesin ❤️ Lütfen olumsuzluklara takılıp kendini sıkıntıya sokma kimse dört dörtlük değil hepimizin bi yerlerinde çatlaklar kararmalar sarkmalar oluyor 😃 dünyaya bir evlat getirmek kolay değil bir mucize olarak dolaşıyoruz hiç kafama takma 🌺
Cinarinannesii Gamzedngdn çok doğru söylüyorsun aslında Ama insan ister istemez kafayı belki saçma ama takıyor işte
EbruIrmakAhmet Cinarinannesii canım bakmıyo ki üstünde örtü oluyo o iki parmağıyla muayene ediyo sadece hiç sıkma kendini doktor hem o İnan onu düşünmüyo hiçbiri neler görüyolar onlar bi kardiyoloji doktoru için kalp neyse kadın doğum doktoru içinde kadının vajinası o
Aysegnl51 Cinarinannesii kesinlikle insan utanıyor.benim her yerim bembeyazdi.hamilelikte genital bölgem maalesef biraz karardı.doktor baktı da hatta ışık tutuyolar örtü örtüyor üstüne .ama kısacık sürüyor.cokta takılma yapacak bişey yok temiz olsun yeter 😅
Hatice_ceylan Cinarinannesii canım allahını seversen neyden utanıyorsun . Ne halde anı anda dogum yapanlar var onlar napsın