Kizlar hepinize merhaba
Aslında doğum hikayemi yazmak gibi bir düşüncem yoktu ama hem hatıra kalması hem de birilerine cesaret vermek için yazmak istedim.
Rahat bir hamilelik dönemi geçirdim hemen hemen hiç sıkıntı yaşamadım. İlk kontrolumde doktorum bir hafta geç döllenme olduğunu soylemisti bu sebeple hastanede bir hafta geriden takip ediyorduk. 32.haftama geldiğimde doktorumdan çalışabilir izni aldim amacim 37+0a kadar calismakti ama 36+0da yıllık iznini kullanip eve geçtim. Bir hafta yavaş yavaş temizlik yaptım cam kapı dolapları sildim günde en az 3tane hurma yedim ve geçtiğimiz salı günü 11subat akşamı koltukta yatarken bı anda sıcak bişey hissettim ayağa hızlıca bı kalktım koltuk su oldu hemen eşime söyleyip tuvalete geçtim su gelmeye devam ediyordu doktoruma mesaj atıp hastaneye geçtik acildeki kontrolumde suyumun geldiği yatış yapılacağı söylendi ama henüz hiç açıklık yoktu . Doktorum ebelerle görüştü sabaha kadar aralıklarla nst çekilsin sonuçlara göre geleceğim dedi. Sabaha kadar kendi sancilarimi çektim . Sabah 9da doktorum geldi ve acikligimin 1cm olduğunu söyledi suni sancı vereceğiz duruma göre olmazsa sezeryana alacağız dedi . Deneyelim dedim bende.
Öğlen 10.30da suni sancı verilmeye başlandı ve açıklık 3saatte 8cm'e ulaştı. 13.38de güzel kızım dünyaya gözlerini açtı 💞🥰
Size tavsiyem dogumhanede ikinabildiginiz kadar güçlü ikinin ve karın kaslarınızla değil sanki kakanizi yapacakmış gibi kabız olmuş gibi ikinin Allah'a şükür üç ikinmada kızım çıktı ufak kesik atıldı kontrollü olması acisindan. Dogumhaneden yürüyerek çıktım kızım 2790kg doğdu hemen emmeye başladı .
Ben hamileliğimde toplam 6kilo aldım. 77.7ile hamile kaldım 83.4 ile doğuma girdim. Bugün doğum yapalı 5gun oldu 75kiloyum.
Sorularınız varsa cevaplarım darısı hepinizin başına 💖♥️