Edabdulkadir28 Kızlar 13+4 günlük hamileyim ve vücudumda Bi kaşıntı var her tarafım kaşınıyor benim gibi olan var mı ya da önerisi olan
pink01 Edabdulkadir28 bu kaşıntının bir karaciğer rahatsızlığının belirtisi olduğunu duymuştum daha önce. kontrolünüzde ihmal etmeden doktorunuza söyleyin
Deniz_krks06 Edabdulkadir28 Safra asiti ve karaciğer enzimlerine bakılır kolestazdan şüphelenip ama senin haftan coook erken yine de doktoruna gözük alerjik olabilir aynı şekilde başıma geldi dahiliye veya cildiyeye yönlendirecektir.
Ellosluk Edabdulkadir28 canım bende 14 haftalığım hindistan cevizi yağı sürüyorum ama nafile her yerim yara bere kaşınmaktan
Edabdulkadir28 pink01 doktoruma söyledim ama yapabilecek bir şey olmadığını söyledi hiç bir yere yonlendirmedi beni
Edabdulkadir28 Deniz_krks06 doktorum herhangi Bi şey demedi kaşıntım var normal mi dedim normal değil ama yapabilecek bir şey yok dedi test falan da istemedi
Deniz_krks06 Edabdulkadir28 Ne demek yapabilecek birşey yok enziml3rine bakması gerekiyor benim haftamda çok erkendi kaşıntım vardı doktorum karaciğer enzimlerime bakıp sonra safra asiti istedi en son dahiliye yönlendirdi Saçmalık yapabilecek birşey yokmuş
Funbaby-1 Edabdulkadir28 bana tahmini kız Gibi dedi doktor sırtını dönüyordu yaramaz .☺️ Maşallah Allah sağlık ile kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah . Siz öğrenenildiniz mi
Edabdulkadir28 Funbaby-1 Amin inşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız erkek dedi doktor bizede 🥰
Edabdulkadir28 Deniz_krks06 evet doktorum düzgün ilgilenmiyor zaten folik asiti bile ben sorunca bırakmam gerektiğini söyledi sormasam söylemicekti değiştircem başka doktora randevu aldım ama o zamana kadar beklesem mi bilmiyorum dahiliyeye randevu alsam mı
Deniz_krks06 Edabdulkadir28 bekleme git dahiliye ye gebe olduğunu söyle karaciğer enzimlerine baktırır ilk olarak zaten bencede doktorunu değiştir çünkü normal hayatımızda kasinti çok problem olmasa da gebelikte ciddi sorunlara yol açabiliyor
Edabdulkadir28 Deniz_krks06 tamam canım çok teşekkür ederim zaten günlük hayatımı çok etkilemeye başladı gitmem gerekiyor