bade0310 Fadiiik Korunmuyorduk olursa olur deyip akışına bırakmıştık hep bir anda oldu evlendikten 2 yıla yakın bir zaman geçtikten sonra🥰
Gokser Yaklaşık 6 sene doğum kontrol hapı kullandım, bıraktım adet gördüm, ilk hafta hamile kalmışım🤦🏻♀️ O kadar ihtimal vermedim ki yok zehirlendim, yok moralim bozuk ondandır diye diye adet olmayışımı ve kusmalarımı önemsemedim😬😬
Merve-26 Mrvfndk Belki böylesi hayırlıydı diyorum artık 4 tane gebelik testi yaptim inanmak istememiştim .İnşallah evlatlarimizi sağlikla kucağimiza aldıktan sonra Allah gönlümüze göre bi iş nasip eder hala umutluyum ben 😄
Mrvfndk Merve-26 insllah 🤲🤗 ben de iki tane yapmistm.mucizemiz ugurlu gelirler insllah bize de. istedgmzi onlrla yapabilirz insllah
Ebruozcann Fadiiik evlendim başından beridir korumadım çocuk istediğimiz için 3. Ayında hamile kaldım çok şükür 🙏❤️
Gnl123 Fadiiik Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra,yani 1 adet gördüm.Evliliğimin 11 ci ayinda artık hamileydim.
Deletedmom138 Fadiiik Korunmayı bıraktığımız gün hamile kaldım ilk denememizden sonra hamile olduğumu öğrendim 😍😍
bebeklerim__ Merve-26 anladım canm rabbim kucağını boş bırakmasın kimsenin.. burda o kadar çok isteyen ve olmayan var ki