BuseSanamer Kızlar bebişlerinizinnkalp atışını ne kadarlıkken dinlediniz yarın 6. Haftamıza giricez amaçok sabırsızlanıyoruuummm 😍😍😍 ne zaman gitsem dinleyebilirim acaba
Aysehatun BuseSanamer 6.hafta kalbinin pıt pıt hareketlerini gördük ultrasonda,bi hafta sonra tam 7.haftada duyduk kalp atışlarını mükemmel bir duygu 🙈❤😍😇
Pcoslubiranne BuseSanamer erken duyanlar var ama sakin erken gitme hem alttan bakiyorlar erken gidince daha cok erken zaten ben 6+3 de karindan duyumadim kese boştu alttan bakalim dediler daha erken oldugu icin istemedim bekledim 7+3de duyduk. 3 hafta sonra falan git bana doktorum 1 ay sonra gel demişti ben dayanamayip gitmistim ama sonra cok uzuldum duyamadim diye.
Olcygmse Ben bugün Dr gittim son adete göre 6+4 , doktor 5+1 dedi ama kese göründü kalp atışı duyulmadı 10 gün sona gel dedi
Minnakhatun Olcygmse Olcygmse aynısı bende oldu. Çarşamba randevum benim de inşaallah hayırlı gğzel haberler alırız. İnsan hem merak ediyor hem endişeli oluyor.
BuseSanamer Olcygmse ultrasonda ne kadar görünüyorsa odur canım adet tarihi tam hamilelik günü olmuyor
BuseSanamer Bende girmiyorum suan bilerek içimde biliyorumya vede doktor demiştikü kanama olmadıgı sürece korkma demişti o yüzden cok şükür kür içim rahat bekliyorum 🙂