Gamzedngdn Kızlar yarın tam 21 hafta oluyoruz ve ayrıntılıya giricem fakat ne yaparsam daha iyi görürüm bebeğimi yardım eder misiniz ? Öğleden sonra giricem tatlı filan yemeli miyim yoksa normal toklukta gitmem yeterli mi 😌 teşekkür ederim şimdiden 🌺
Serzeyyyy Gamzedngdn merhaba canım. Bende gireceğim zaman çikolata yemiştim herkes daha hareketli olur falan diyordu çünkü ama her zaman ki gibi keyifi yerinde uyuyordu, 🤷♀️
Tugce48 Gamzedngdn canım bence tatlı tuzlu aç tok farketmiyor bebek canı nasıl isterse öyle duruyor ben karnım tok ve tatlıda yiyerek gitmiştim secde pozisyonunda duruyodu her yerini inceledi doktor yüzünü asla dönmedi bir hafta sonra tekrar gittik 😅🤷🏻♀️
Deletedmom317 Gamzedngdn bana aç gel dediler. Daha rahat ölçüyorlarmış öyle. Uyuyordu mışıl mışıl yüzünüde net çekebilmişlerdi
Serzeyyyy Gamzedngdn bide şey canım idarara sıkışık olmaman lazımmış ayrıntılı da benim gelmişti doktor asla bakmadı öyle lavaboya gidip tekrar geldim o.sekilde baktı haberin olsun 🤷♀️
Gamzedngdn Serzeyyyy uykucu minik desenize 😁 ben tatlı normalde yiyorum kontrole giderken ama benimki çok hareketli maşallah ölçümleri yanlış olur mu çok kıpırdarsa diye duymuştum 🥴
Gamzedngdn Tugce48 evet doğru söylüyorsun canım benimkide hep zıp zıp oynardı cinsiyet için gidince bacaklarını hiç açmamıştı 😂
Serzeyyyy Gamzedngdn ben her gittiğimde uyuyor oluyor bacaklarını kapatmış duruyor ayrıntıda da aynısıydı. Inşallah doğru pozisyonda olur net canım 😌😌
Gamzedngdn Deletedmom317 benim doktorum bişey belirtmedi o zaman bikaç saat önce normal yemeğimi yiyip uyutup öyle gitmeliyim 😊
Gamzedngdn haticebayar bende ortalama bir düzeyde kendimi ayarlıycam canım normal gözüksün herşey çok zıplamaz inşallah çok kıpırdak benimki 😂
haticebayar Gamzedngdn çok hareketliyse jel ve başlık rahatsız ederse vay haline benim öyle oluyo ultrasonda 😂
Gamzedngdn haticebayar ayy valla bilmiyorum bakalım neler olacak 😂 umarım uslu durur benim yaramaz kızım 😃