Tgbb Duyguali işte bunlardan bahsediyorum. Keşke herkes sizin gibi düşünse. Yazım yanlışları çok da önemli değil sahiden. Ama test konusunda neden gelip de buraya soruyorsun değil mi?
Duyguali Tgbb sormasını da geçtim. Doktor dan daha iyi nasıl bilebiliriz ki biz ? Bunu da düşünmek lazım.
Begonia Deletedmom138 Bence doktorunuza sorun. Zaten böyle bir posta buradan eleştiri dışında yorum geleceğini sanmıyorum. İsteyen istediği yerine istediğini taktırır size ne yani?
Ozlemdmn Deletedmom138 marjinal 👏👏👏cesur ve özguvenli bir hareket tebrikler tatlim kimseye bakma oraya takmak biraz bibbbbbb ister oda herkesten olmaz❤️❤️❤️ sorun olacagini sanmiyorum tatlim
Nurunilkmucizesi Deletedmom138 şuan sadexe canı acımadimi yahu diye düşündüm dilerim aorun olmasin güzel güzel emzirr🤲🏻❤️
Deletedmom138 Nurunilkmucizesi acıdıı deli cesareti 🙈🙈 inşallah olmaz kuzum çıkarttım bakalım yara olmasında
Leyliiii Deletedmom138 kimin ne dediğini boş ver canım hayatımda en çok istediğim anne kız ilişkisi çok şanslısın 😉🥰