Deletedmom138 kızlar evlenmeden önce yaptırmıştım hala duruyor aksine o göğsümde şişti dolu dolu şuan bi an önce emzirmek istiyorum rahatlamak için, piercingi çıkartacağım doğuma yakın, bu şekilde olup emzirmede sıkıntı yaşayan oldu mu 😊
Gunes_ Deletedmom138 gobek tamamda anlarim onu hosta duruyor ama meme ucu nedir bu nasil bir fantezi😂😂😂 cikarin bir sorun olmaz heralde
Keremeral Deletedmom138 sorun olacağını sanmam fakat piercing malzemesi önemli sonuçta direkt ağzıyla o kısıma temas edecek Bi süre öncesinden çıkar bence ve dezenfekte önlemlerini al derim tabi emzirme süresince de asla bi daha takmamalısın onun dışında bi sorun olmaz sonrasında delikler tıkanabilir tabi sevgiler🙋🏻♀️
EbruIrmakAhmet Deletedmom138 peki yorumları okurken aklımdan tek geçenin acımadı mı yaaaa olması 😂 göğsümün ucu sızladı vallahi sen onu şimdiden çıkart nemli tut emzirirken zaten yara oluyo ekstra bi durum olmasın canım benimde göbeğim delik ne çirkin gözüküyo karnım büyüdükçe 🤦🏼♀️
Ozgee11 Deletedmom138 Töbeeee 😂😂 inşallah sorun olmaz canım düşününce olmaz gibi geliyor. Tecrübem yok ☺️
sinber Deletedmom138 değişik bir fantezi evlenmeden önce sipariş vermiş ☺️ Dalga geçmiyorum yanlış anlama canım klişe olacak ama doktoruna sor istersen
Deletedmom317 Deletedmom138 ben gögüste değilde göbekte bayılıyorum. Eşim hoşlanmıyor yaptıramadım😭 bence sorun olmaz zate emzirmeye başlayınca takmazsın
Deletedmom138 Deletedmom317 göbek iyi ki yaptırmamışsın kuzum izi gitmiyor ben karnım büyüdüğü için çıkardım
Deletedmom138 Gunes_ çıkaracağım kuzum sizinde göğüsleriniz şişti mi benim daha erken 15 haftalığım ama normal mi çok sızlıyorlar
Sdylk Deletedmom138 benimde gobegim var hamileligin basinda cikardm ama suan delik yeri baya kirmizi duruyor gecmicekmi o 🙊
Deletedmom138 Sdylk geçmiyor kuzum göbek inince küçülüyor biraz bende keşke yapmasaydım diyorum ama 15 yaşında falandım aklım ermemişti
Oznurrb Deletedmom138 benim de göbeğimde vardı zamanla deri iyice inceldi koptu baya kötü duruyordu. şimdi göbeğimden iyice genişledi izi yok gibi 😂
Adige09 Deletedmom138 ayyyy olabilir ya ne var bunda bende kaşımı deldirdim burnumu bi de şeyime kelebek dövmesi yaptirdim 😂😂😂😂😂
sinber Deletedmom138 sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün canım yani uygularken değil de hazırdan sipariş vermesi o cvbı hakederdi bence de
Deletedmom138 sinber yaa öyle erkekler var gerçekten insan eşinin beğendiği şeyi yapmak ister mesela saçını boyat derse boyatırız bide öyle görsün bakalım diye buda öyle birşey 🙈
Gunes_ Sherylady cunki agda konusunda gunah demis piercing yaptiran arkadas siz olsaniz sizde yaprdiniz suan onun yaptigini bos konusmayin
Sherylady Gunes_ ne dediği benim umrumda değil konunuzla ilgilenmiyorum. ‘Bir insan neden meme ucuna piercing yaptırırkiiii’ adlı yargılayıcı cümleniz için yazdım bunu. Piercing günah yazsaydın ciddiye bile almazdım. O yüzden boş yapma 👍
Mahbuss Deletedmom138 çok haklısın canım zaten sen kendin istemesen yaptirmazsin benimde eşim nisanliyken saçımı boyatmami istemişti benimde aklımda vardı zaten boyatmistim ama içimde o istek olmasaydı yaptirmazdim kimse bize zorla yaptırmıyor yani
sinber Deletedmom138 böyle bir postu burda açma cesaretinden dolayı tebrik ediyorum canım seni daha dur bu post çok yorum alır açıklama yapmak zorunda değilsin boşa strese girme
Deletedmom138 sinber vallahi bilemedim altı üstü piercing neden böyle garipsendi çok kötü oldum anlam veremedim
Gunes_ Deletedmom138 tamam bisey demedim zaten o bunu sen anneme yaptirdim demeden once yazmis zaten ama herkesin gorusu farklidir yani benimde annem yapsa gogusumun ucuna yaptiramam gorus bakis acisi sizin acinizdan bir problem yoksa sorun yok iyi gunler🖐