elftlvr ben normalde 11 şubat adet olmam gerekiyordu olmadim 14 Şubat Cuma beta hcg 150 çıktı düşük geldi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bugünde ilk defa hafif pembemsi bi kanama oldu ama çok az , birdaha olursa gideceğim ama yinede sormak istedim .
dfnomr elftlvr benim ilk degerim 14 tu canim dusuk degil degerin onemli olan iki gune bir artmasi ama lekelenme iyi degil
BusraDevlet83 elftlvr Değeriniz fena bir değer değil. Bir kez daha kan verin . Bakalım değeriniz katlamış mi? Pembe kanama ne kadar sürdü?
sinber elftlvr değerin çok düşük değil canım ama kan her türlü muayene olması gereken bir durum yerleşme bile olsa !!! Bekleme doktora git önlem alırlar
sinber elftlvr inşallah sadece masum bir yerleşme kanamasıdır ama değilse ? İkinciyi bekleme geç olmasın hem için rahatlar ayrıca yerleşme kahve tonlarında olur
elftlvr BusraDevlet83 gittim doktor kimyasa gebelik geçirdiğin için iki veya üç kez dusukle karsilasabilrisin dedi kan verdim 1 saat sonra çıkacak umarım dediği gibi olmaz
Busraay_ elftlvr kanaman açık renkliyse bekleme canım, doktora gözükmende fayda var neden bekliyorsun ki
Duygukc elftlvr meraba betan düşük seviyelerdeyse ve hafif lekelenmeler varsa yerleşme kanaması olabilir rahim kendini temizliyormuş doytorum bana öyle demişti her annede bu olmayabilirmiş bende olmadı hiç neden olmadı diye sordum doktoruma herkeze olmak zorunda değil dedi bence seninkide yerleşme lekelenmedir inşallah öyledir umarım korkma endişelenme 🥰
BusraDevlet83 elftlvr Her işte bir hayır vardır. Sonuçta hamile kalabiliyorsunuz. Test sonuçlarını merakla bekliyorum. Ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin. Bu arada paylaşım için teşekkürler.. 💜
Duyguali elftlvr Benim ilk değerim 35 ti. Önemli olan ilk çıkan sonuç değil. Düzenli olarak 2 katına çıkması. Benim de kahverengi bir lekenme durumum oldu. Şuan 26 haftalık olduk çok şükür 🙏🏻
Gamzedngdn elftlvr nasıl düşük neye göre düşük ? Adet olmadığınız gün saniyesinde döllenme gerçekleşmez ben adet bitiminden 14 gün sonra beta 53 ile hamile olduğumu öğrendim 13 gün geç döllenme olmuştu bence değerin düzenli artışı sizin belirlediğiniz başlangıç gününden daha önemli 🌺