edward Mihribansv off benimde sancıdan başka birşey yok o kadar post açtım açılma olsun diye ne yapılmalı kimse birşey yazmadı 😞
Busrakaan3008 Kızlar benimde 39+4 perşembeye kadar gelmezse sezeryanla aldırıcam 🥺 doktor suni sancıyla başlatalım diyo ama çok zormuş asla cesaret edemiyorum
Yagmuroyku Busrakaan3008 ben 40+0 oldum bu gün henüz gelen giden yok 🤷♀️Suyum iyi Perşembe benimde kontrolüm var canım inşallah o zamana kadar doğururuz 🙏🤲
Hiranurhilal Busrakaan3008 aman etme etme tuylerım dıkelıyo sunı sancı aldm ben ıkı dogumda buyuk konusmımda bunda sunıyı kabul etmıcem
Cigdem92 Mihribansv bende 39+5 im sanci sifir doktor dedi persembe gel yatisini yapicaz suni vericez dedi insallah yatis yaparlar artik kizima kavusmak istiyorum
Yagmuroyku Cigdem92 durumlarımız hep aynı 🥺rabbim hayırlısını versin canım bu Perşembenin var demek ki bir hikmeti inşallah gerek kalmaz da kendi ayağımızla gideriz 🙏😌
Yagmuroyku Busrakaan3008 arkadaşım sunı ile doğum yaptı o kadar korkutulacak bir şey yok dedi ama ...Kendini korkutma canım