BezelikVeAnnesi Lala4e4ka Ooy kuzum sakın sıkma canını kilo dediğin dert olmamalı yeter ki bebeğin ve sen sağlıklı olun 😇 Bak bende 24.haftamdayım 10 kilo almışım her ne kadar 10 kiloluk bi fark göremesemde kendimde 🤗
Guloo68 Lala4e4ka 35 haftadayım 47 kiloyla hamile kaldım 66 kilo olmuşum çokta takmıyorum 1 hafta önce kuzenim doğum yaptı oda 22 kilo almıştı o kilodan eser kalmamış 17 kilosu gitmiş 1 haftada 😃
Lala4e4ka BezelikVeAnnesi ya aslinda bende eskisinden cok kilolu gorunmuyorum herkeste oyle soyluyor ama peki bu 22 kilo nerde🙄 Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin InwAllah canim🤲🏻
Kubra_dmrr Lala4e4ka ben ne istiyorsam yiyorum tatlı tuzlu acı ekşi ayırt etmiyorum bikac kişi benim haftalarımda bir iki kilo almıştı acaba ben çok mu aldım diyorum haftama göre 🤗
Lala4e4ka Kubra_dmrr bende nerdeyse oyleydim o haftalarda. Son haftalar iwtah cok aciliyo doymuyo ki insan😫🤦🏻♀️
EdaKnayenkartal Ben daha 11 haftalık hamileyim 🤰😋 1.5 kılo almısım sanırım bu haftalardan sonra çoğalcak 😱😬