Esraeslem Sezeryan sonrası için önemli olan altın kurallar neler dikkat edilmesi gerekenler rahat bir lohusalık geçirmek için neler yapılmalı gibi bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Oyku10- Esraeslem ameliyat sonrası bol bol kafeinli şeyler tüketmeni tavsiye ederim. İlk başlar sütün gelmemesi çok normal ben 1 gün sonra rezene ve e bebekte satılan malt içeceklerden aldım sütüm gelmeye başladı. Bebek için mutlaka bi mama yanında bulundur zaten kilo kaybı yaşarsa doktorlarda öneriyor. Ve en önemlisi gelmese bile bol bol emzir ve morelini yüksek tut kulaklarını dış dünyaya kapa ve hislerinle hareket et. Şimdiden hayırlı olsun 👼🏻
Esraeslem Fdle evet bu konuda var degilmi 🤦♀️henüz karar vermiş değilim gerçekten bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var lütfen
Fdle Esraeslem canım ben spinal oldum ama benim için büyük bir travma oldu spinal ve epidural da yan etki var doğum sonrası aşırı baş ağrısı ile karşılaşabiliyorsun ben bunu yaşadım ve 1 hafta ağladım serumlarla ayakta kalabildim çok çok zor geçti benim için bol bol kahve ve bitter çikolata tüketmek gerekiyor tükettim ama bana misin demedi ben biraz ağır atlattım tabiki de herkeste aynı olacak diye bir kaide yok ben bunları yaşadım ama benr3n 1 hafta önce yine aynı spinal doğum yapan arkadaşım ertesi gün ayaklandı ve bir daha yatmadı yani bu yan etki seni benim gibi vuradabilir vurmayadabilir genel de bu yan etki cok cok az ama onda da dogum anına sahit olamıyorsun yani aslına bakarsan her türlü doğum zor ilk 1 haftayı sabırla geçirmek gerekiyor şu gerçek var sezeryandan sonra ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin benim dikişin estetikti ve ben hiç ağrı hissetmedim beni mahveden narkozun yan etkisi olan baş ağrısı omuz boyun tutulması oldu başımı kesip atasım gelmişti ama en fazla 1 hafta sürdü ilk 1 hafta dişini sıkacaksın ne yazık ki
Esraeslem Çok çok geçmiş olsun bende ilk dogumumda spinal oldum bende baş ağrısı gibi bir yan etki olmadı sadece heycandan korkudan kalp ritmim bozuldu çarpıntı yaşadim bundan korkuyorum sadece yoksa doğuma şahit olmak gibi bir isteğim yok Genel anestezide ne gibi yan etkileri var onu bilmiyorum tabikide