firdevs [bilinmeyen] ilk yorum da resminize bakmıştım eminim kızın da senin gibi çok güzel olacak canım 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini 🙏 sorma ben de hep karıştırıyorum haftaları falan oluyor yani ❤😘
deletedmom11 [bilinmeyen] kız geçenLerde türkiyeden getirtmiş türk export ama hemen bitmiş yetişemedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
OzlEmrah Meldanur Postun başlığı çok güzel olmuş 😂😂😂 bende dün gece dalından kilolarca erik yendiğimi gördüm rüyamda 🙈 çağla ve erik gibi ham meyveler çok yendiğinde karın ağrısı ve ishal yapar fazla yememeye gayret et 😊 🤗
firdevs [bilinmeyen] postun başlığını nasıl değiştirdin kız helal sana postu açan açtı kaçtı zaten 😂😂
firdevs [bilinmeyen] hayırlısı olsun canım artık başlıklar senden sorulur bir tane de ananas başlığı var canım istedi ona da el at bari tatlım 😉😍🤗
deletedmom11 [bilinmeyen] 🤔🤔🤔 bu yeni admincikLer bize hawa atıyoLar hıhh hiç kıskanmadık taaaam mıı 🤔🤔🤔🤔 😂😂😂😂
firdevs deletedmom11 hahahaaa 😂 çok tatlısın kız yurt dışında yaşadığını biliyorum kuzum gerçekten bak eşim yurtdışı kargo işi yapıyor isteğin varsa söyle elimizden geldiğince yaparız ❤
deletedmom11 firdevs amaaa birden gözümde ışık çaktı 😂😂 saoL ciğerim akLımda oLsn soyLemen biLe yeter 😍😘
Ceren35 [bilinmeyen] ne guzelmis 🙂 gercekten fenaydi markete ciktim bi ara bu halimle bile ucacaktim 🙂
Epelinkiran Neyseki çağla hiç sevmem ondan hiç de canım çekmedi 😂 geçen akşam başka bi meyve çekti canım ama zamanı değildi hala içimde ukte. Durup durup aklıma geliyor. Suyunu içiyorum ama yine kesmiyor, zamanı gelsede yesem diye bekliyorum