Ensar1234 Kızlar bişi sorucam size 10haftalık olmama rağmen aşırı kasık ağrım oluyo özellikle yürüyünce ve ayakta biraz durunca sizce normal bi durummu
Ruviiseem Ensar1234 benimde hep ağrılı geçti doktorum magnezyum kullandırmaya başladı rahatladım bi sorun danışın önerir belki
Tgb2310 Ruviiseem ay inanki hiç sayıyla falan almadım kıza bile beğendim onu aldm oğlana bişe beğendim onu aldm belki birinin kıyafetleri birinden fazladır bile body ve tek altları prtak renkler almaya çalıştım.onun dışında herşey rastgele oldu. Şuan sadece 0-3 aldm uzun kolluları 3-6 yazlık kıyafetler aldm. 0-3 ü biz tek bebek annelerine göre daha uzun giyeriz diye nerdeyse hepsini 0-3 aldm çünkü jiç ikiz 3 bçk kilo doğuran görmedim epey giyerler 0-3 ü die düşünüyorum.
Tgb2310 Ruviiseem evet oralardan sünger kestirip üstüne kılıf dikmeyi düşğnüyorz şuan. Türkiyede o yastıktan yok çok baktım ama bulamadm letgoya bile baktım tüm türkiye geneli çıkmadı bişi
Ikizlerr Bizde 24 olduk cok sukur ama bu erken dogum riski kuvez falan beni çok üzüyor doktor ilk günden beri erken doğum riski hep olur dedi psikolojimi bozdu allah'tan değiştirdim doktorumu Birde kızlar benim çok sirt agrim oluyor ya normal mi sizce
Tgb2310 Burcuburcuuu maşllah size ve bebitolarınıza. Doğumdan önce ciğer geliştirici vurundnz mu eğer vurunduysanız ne kadar sonra doğum oldu
Ruviiseem Tgb2310 evet bende araştırdım bugün yoktu şu araba sorununu da bi çözseydik 😊 ben ayrı ayrı almaya daha yakınım şuan zaten nasılsa tek başıma bi yere çıkamayacağım çıkarsam da birini arabaya birini anakucağına alırım diye düşündüm 🙈
Tgb2310 Ozgdnc 2.el nerden aldnz bide endişe etmednz mi sıkıntısı falan çıkar die. Ben güvenemedğmden cesaret edemiyorm
Edabdulkadir28 Ozgdnc ikinci eli nerden aldınız acaba bende araştırıyorum abc desin zoom kullanış açısından çok iyi ama sıfır fiyatı 6.000 civarı bende bulabilirsem ikinci el almak istiyorum
Tgb2310 Ruviiseem hm ama öyle zor olur bence ya. Evet tek çıkmak da çok zpr olacak ama tekliyi hiç düşünmüyorm ben.
Tgb2310 Burcuburcuuu ikinc el alırken endişe etmednz mi sıkıntısı çıkar mı falan die. Bu endişeden alamıyorm ben
Burcuburcuuu Ruviiseem rica ederim. Prego cok üst üste gibi geldi abc daha rahat kullanim acisindan sanki.
Ruviiseem Burcuburcuuu evet bende pregoyu öyle görünce ayrı ayrı almaya karar vermiştim bu daha güzel duruyor teşekkür ederim tekrardan