Kelebekkkozgul Az önce dr dan geldim. 2cm açıklığın var dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Sizce ne zaman gelir bebeğim.. 3900 olmuş Kilosu🙈 yardımcı olur musunuz heyecan yaptım
Mrv1234 Kelebekkkozgul valla canim benimde ikinci hamileligim ama 32 de 39 a kadar 3 3.5 cm aciklikla gittim o yuzden bisey soyleyemiyorum😃😃kac haftaliksin canim.allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin😍
hunilimom Kelebekkkozgul bol yürü merdiven in çık yardımcı ol bebeğine hayırlısı ile gelir inşallah 2 3 güne
Zhrnz Kelebekkkozgul cnm evde bolca egzersiz yap ozellikle.comelme ilik dus al hatta oturabilirsen ilkintan cok az sicak.suda.oturup.karnina masaj yap bu acilmaya iyimis ebe solemisti bolca hurma ahududu ve adacayida tuketebilirsin bi avazda.kurtul insallah 🤗
Mrv1234 Kelebekkkozgul aa canim gunun dolmus sayilir yuruyus yap ilik sicak arassi dus al oturma kalkma hareketleri yap esinle iliskiye gir onunda faydasi oluyo
Kelebekkkozgul Zhrnz evet dr umda söyledi bol yürüyüş hurma ve ada çayı diye hepsini yaptım yapıyorum valla.. kilosu yüksek olduğu için korkuyorum zorlanırım diye inşallah sağ salim sağlıkla alırız hepimiz kucagimiza bebeklerimizi😊
Zhrnz Kelebekkkozgul korkma cnm zaten catin uygun olmasaydi dr solerdi o yuzden.olumlu dusun olumlu olsun 🤗
Kelebekkkozgul Zeynephanimm peki ağrın oluyor muydu benim sürekli ağrım var 1 haftadır özellikle gece belim çok ağrıyor ama düzenli ağrılar olmadığı için gitmiyorum dr a