HalimeKaraaslan Merhabalar kızlar 21+1 haftalığız 18. Haftamda net bir şekilde hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür şimdi ise içerde horon tepiyor sanki 😄 sizinkiler nasıl çok mu hareketli? Yada uslu uslu yatıyor mu? 😊
Sslnry77 HalimeKaraaslan benim bebiş hareketleri çok kibar ve düzensiz içten içten hissediyorum hala sert hareket yok. 27+4 haftalık. Sırtı dönük yatıyor bende buna bağlıyorum 🤔😊
PrensTaha HalimeKaraaslan bizde 24 haftalığız bazen çok hareketli ama çok sert değil minnak minnak bazen hareketsiz aslında içten bir şeyler yapıyor hissediyorum ama dıştan belli olmuyor 😍😍🤲
Karadenizf HalimeKaraaslan ahh ahh sabırsızlıkla bekliyorum 🙊 14+4 ama ultrasona göre 16+2. Ben şimdi ultrason haftasına göre mi hareketleri anlamlandırmalıyım acaba 😁 şuan arada bir ürperti gibi damar atması gibi bişey hissediyorum ama bağırsak hareketi de olabilir 🙈 en çok net emin olacağım anı merak ediyorum..
HalimeKaraaslan Heyv cidden bende bazen öyle hissediyorum 😄 minicik bir bedeni var ama maşallah tüm vücudumu sarsıyor 😄
Zeynephanimm HalimeKaraaslan o hareketli hallerine şükredeceğiniz zamanlarda geliyor dönem dönem hareketsizleşiyorlar o zaman da tedirginleşiyor insanlar neden etmiyor, önce daha hareketliydi, keşke yine öyle tekmelese diye bende çok yaşadım
Ecek Valla bende 19 dan beri hissediyorm giderek şiddetlendi şuan 21+6 daym bazen korkuyorm sert tekmeye alışamadm :) o vuruyo ben hopluyorm