Minikkuzu Tugceecikk hayır yapmadım canım ama vücudumu dinledim ve yumurtlama gününü buldum diyebilirim
Mkylz Minikkuzu çooook sevindimm yaa hamilesin demek 😍 ve daha çok yeni, bu yüzden muayene etmemiştir kesenin görünmesi için o değerin çok daha fazlası lazım. Allahım kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim
Minikkuzu Mkylz Allah razı olsun perşembe günü tekrar kan vericem inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰❤😘😘😘
Cns_33 DiplomaliEvHanimi neden yeni igne veriyo seni uzun zamandir görüyorum formda keske önceden verseydi
DiplomaliEvHanimi Cns_33 igme vermedi ki adetin 5.gunu femeraya basladim 15.gun çatlatma iğnesi oldum duan ayin18. 9.gun suan ignenin
Zehra_12 Minikkuzu canım belki geç döllenme oldu adetinin yedinci gününde tam kızarma oluyo normal şartta ama şuan gebesin bence
Cns_33 DiplomaliEvHanimi anladim canim insallh tutmustr🤲🏻bnde özgüre gidiyorum 4 ay once düşük yasadm bekliyorm
DiplomaliEvHanimi Cns_33 hayırlısı ins canim benimde bacaklarimin damarlati cekilio cok canim acio ve alt karnimdan 2buklumum suan ins guzel seyler oluyordur
Cns_33 DiplomaliEvHanimi bi arkadasm yapmisti gazi asiri olmuştu karin agrisi insallah seninde tutar canm mutlaka yaz🌼