Aysealty Arasinannesi hayır hiç duymadım normal muayeneden bi farkı yok sadece daha detaylı bakılıyor ve daha uzun sürüyor.perinatologların cihazları daha iyi
Arasinannesi Bazı doktorlar rahim açılmasına bakmak için vajinal yapıyor diyenler oldu ona canım sıkıldı 🙁 o yüzden sordum kızlar teşekkürler.
BezelikVeAnnesi Arasinannesi Canım bana detaylı da değil ancak iki hafta sonrasında yani 24 haftamda vajinal olarak baktılar büyüyen bebek ve rahime bağlı olarak erken doğum riskine karşılık rahim ağzının ölçümünü yaptılar bebeğe herhangi bir zararı falan da yok. Ben gönül rahatlığıyla yaptırdım canın sıkılmasın
BezelikVeAnnesi BeyzaGnaydn Herhangi bir risk söz konusu değildi bende ancak baktılar çünkü üstten ultrasyonda kesin ölçümleri yapamıyorlar.
Arasinannesi BezelikVeAnnesi bazıları bu olaya kasıktan da bakıyormuş. Bakalım benim doktorum ne yapacak.
BeyzaGnaydn BezelikVeAnnesi aa ilk defa duydum, benim bildigim normal ustten bakilan yaklasik 20/25 dk suren bi islem, bebegin heryerini inceliyolar falan. Oglumda oyleydi. Bakalim bu bebisimde nasil, yarin gidicem😊
BezelikVeAnnesi BeyzaGnaydn Detaylı dediğiniz gibi yarım saat sürdü belki de daha fazla ayrıntılı olarak üstten normal olarak baktılar 🤗 Ama bu vajinal yolla da rahim ağzında daralma var mı diye ölçümler yapıldı Allaha şükür herhangi bir şey yok çünkü buna bağlı olarak erken doğum riski olabiliyormuş