derinseda merhaba kızlar bugun 30+6 günlüğim 31. hafta olarak geçiyor ben 32. hafta çalışır raporu almak istiyopruım ama 31+1 de mi 32. hafta oluyorum 32+1 de mi bilemedim kafam karışık bilgisi olan var mı
Aselmine derinseda 31+6da tam 32ye girdigin gün. Dr a sorsana bana kendisi onumuzdeki hafta gel raporunu vereyim diye.
derinseda Aselmine doktor bugun çağırdı gel verelim diye yarın gidicem daha 30+6 yım anlamadım bende neye göre verecekti
derinseda Clkkbr gün kaybımız olmasında 1 gün bile önemli bence bebiş dokğduktan snra sat a göre mi aldınız ultrasona göre mi
Tncns Bizde ultrason 1 hafta ilerde gösteriyor aslında bu cumartesi tam 33 haftalık olacağız ultrasona göre ama doktor Sat a göre hesaplanır diyip vermedi o yüzden 1 hafta fazladan çalışmam gerekecek sizdede böyle oldu mu?
ozlmcbnuznoglu Ben tam 32+0 da aldım doktor tam 32+0 da gel dedi sat a göre usg ye göre 34 haftalıktım rapor aldığımda
Melisbol derinseda bende suan uygulama 30 gorunuyorum ama doktoruma gore 31. Haftadayim. Doktorun nededigi onemli. Haftaya alicam calisamaz raporumu. Yani bu girdigimiz uygulamada yazana gore degil :)
derinseda Melisbol bnde kararasız kaldım sat mı ultrasona göre mi nyse bakalım yarın gidicem doktor aydınlatır gün kaybımız olmasında
Melisbol derinseda doktor soler canm , bide gunun gecmis bile olsa onun elinde tarih ve hafta yazmak yazar yani :) 33 de olsan 32 gosterir mesela bisey olmaz die dusunuorum :)
Damla2557 Kızlar benim de kafam karışık. Ultrasona göre 1 hafta önde gidiyor. Ultrasona göre mi veriyorlar sata göre mi veriyorlar
derinseda Damla2557 merhaba doktora gittim sat a göre dedi haftaya salı 32+0 oluyorum ozaman alacağım çalışır raporunu