eminee0707 Detayli ultrason çektiren ve çektirmeyenler? Birde kaçıncı haftada hareketlerini hissettmeye başladınız.?
Pinar_93 eminee0707 ben çektirdim canım . Hareketlerini de net olarak 20 de falan hissetmeye başladım
Arzu0101 eminee0707 çektirdim canım detaylı ama ikili test dörtlü test falan yaptırmadım ..detayliyi yaptirmani tavsiye ederim en azından organlarının durumunu öğrenip eğer bı sıkıntı varsa ona göre önlem alırsın..hareketlerini de 17 de hissettim ama karın yapısına göre değişiyor en net 20 den sonra hissedersin🥰🥰Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
eminee0707 Arzu0101 bende hissediyorum 19da hissetmeye başladım ama bazen ayırt edemiyorum 🙈 22ye giricem yarın ben hala çektirmedim valla
eminee0707 Arzu0101 ben hareketlerini çok hissetmiyorum normal mii 😥 bazen karnim kocaman oluyor bazende küçücük hiç bisey anlamadim
Kocaeli41 eminee0707 canım ben hareketlerini cok erken hissetmeye başladım böyle göz atması şeklinde 16 hafta gibi net olarak 20 den sonra ama suan 27yiz baya sarsıyor beni detaylı ultrasona gelince kesinlikle yaptırmalısın en ince ayrıntıya kadar bakıyorlar senden bebegine bebegin den sana gelen kan akısına kadar biz bebegimin idrar torbasının dolmasını bekledik düşün ona kadar cok büyük bir mucize ve buna şahitlik etmek mükemmel bir duygu tabiki kapalı bir kutu doktor diyor zaten hiç bisey 100 de 100 degil gördüğüm ama iyi seyler duyunca insanın içi bir nebzede olsa rahatlıyor kötü olursada tedbiri önden almak en güzeli bence ben kesinlikle yaptır derim uzun oldu kusura bakma saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 💕💕💕💕💕💕🤗
Arzu0101 eminee0707 öyle oluyo zaten küçük küçük olduğu için 🥰🥰20-24 arası yapiolar zaten canım hala vakit var☺️
Arzu0101 eminee0707 20 haftaya kadar hiç karnım yoktu canım benim normal o özellikle sabahları küçük görünür akşama doğru çıkar biraz ☺️haftan biraz daha ilerlesin o zaman tasiyamican zaten göbüşü🥰🥰🙈
Hanife9129 eminee0707 ben çektirmedim tahlillerde falan bi sorun çıkmadı gerek görmedim 20. Haftada hissetmeye başladım
Melisabkc 17.haftamda hissetmeye başladım , ilk hamileliğim suan 21+2 yim bu cumattesi detaylı ultrasona gireceğim Canım . Ama hissetmeyenlerde normal herkesin bebeği farklı bazısı hareketli bazısı daha sakin.
Kardelenyigit Ben 15te ufak tefek hissetmeye başladım 18de düzene girdi hergün hissetmeye başladım 😊20.haftamda da detaylıya girdim şuan 24+4 haftalığız kızımla