cnnezer Uyuyamıyorum kafayı yicem belim çok ağrıyor sinirimden oturdum ağlıyorum Allah yardımcımız olsun 😭 son 47
Senyorita cnnezer 37’den bildiriyorum her gece her gece uyanıp sabahlıyorum 😭😭 Bir ağrım sızım olsa anlarım ama durduk yere pat diye uyanıyorum çok kötü cidden.
Angello cnnezer 27haftalik hamileyim yatiyorum uykuya dalana kadar yatakta fir donuyorum belim agriyo rahat olamiyorum yeri geliyo evi geziyorm nerde uyuyakalirsam
ZehrAsil cnnezer artık gözüm toprağa bakar gibi yataga yastığa bakar oldu. İnan artık tuvaletle aramda Bi bağ var. Gözüm kapalı gidiyorum geliyorum. Uykusuzluktan ölecem ne gece ne gunduz yatabiliyorum kasıkllarımdan ayaklarıma kadar adet sancısı gıbı agrı var o da cabası zaten. Ama herseye ragmen deger diyorum. Annelik bunu gerektiriyor. Son 28 sağlıcakla gelsin paşam.🙏👶🏻💙Ve sizinkilerde sağlıcakla gelsin yeter 🙏❤️🌸
MelikeKrkllkc Bir oğlum var 1,5 yaşında 32 haftalık da hamileyim oğlumun gece beslenmeleri hala devam ediyor çok uzun süre oldu uykuyu unutalı eeee sen de alış bence uykusuzluğa bebek olunca da oturup ağlıcakmısın 🤣
cnnezer MelikeKrkllkc bebek olunca bir bahane var şimdi durduk yere uyanıyorum ama ağrı yok sızı yok uyanıyorum saçma sapan 😂
MERVEATALAY Benimde son 44 bende geceleri uyuyamıyorum son 2 3 gündür gündüzleri de uyuyamıyorum öyle deli divane gibiyim. Agrilarim kasılmalarim uyutmuyor beni
Senyorita cnnezer Ya evet geri uyusak problem değil zaten uykumuzu almış oluruz. Böyle bütün gün zombi gibi geziyoruz.😂
Tstnptt cnnezer bende ilk defa bugün uyandım Bi türlü uykum gelmiyor çıldırıcam çok şükür ağrım sızım da yokk
Basakasaf cnnezer uykusuz her gece 😵37 sen selamlar 🛏 💤 uykuuuu sadece biraz uykuu çocuk olsa dersin emzirdim altını değiştirdim..şimdi pat diye kalkıyorum tuvalaet artık bana özel olmuş 😄
Nrslbkc @Senyorita bende 36+4 canım lavabo ihtiyacını geçtim ona zaten kalk yat sabah oluyo ama bu aralar dediğin gibi pat diye uyanıyorum başlıyorum düşünmeye kafamda kurmaya bi bakıyorum sabah olmuş yarasalar gibi gece oturup gündüz uyur oldum. Kızım okula eşim işe gider gitmez karnımı doyurup yatıyorum aşağı🙈
Senyorita Nrslbkc Ne olacak bu halimiz. :( Rutine bindi üstelik her gece gece... Bu gece oturup ağladım resmen. Bir de ben uyuyamam öyle öğlenleri falan.
Poncikveannesi 33.haftadayım sabah 5 civarı bi açılıyo gözlerim daha uyku muyku yok dön dur yatakta divane gibi çok gıcık oluyorum,durduk yere neden uyanıyoruz biz