Gizemeylulk güzel hamileler ☺️ Sizlere sormak istediğim şey bebek arabaları ile ilgili kullanışlı maksimum 1500 ₺ civarı travel sistem bir bebek arabası almak istiyoruz hazır e-bebekte bir indirim varken sizlere sormak istedim. Güzel önerilerinizi bekliyorum ❤️
berel15 Gizemeylulk biz graco evo travel sistem aldık mağazada beğendik indirimde sipariş verdim canım çalışanda tavsiye etti chiccodan tekerleklerden çok sorun olduğunu joie ninde çin malı olduğunu graconun amerikan ürünü ve daha dayanıklı olduğunu söyledi bizde tercihimizi bu yönde kullandık inşallah memnun kalırız
Masalmisalii Gizemeylulk bizde casual cadillac aldık indirime girdi bugun hemen sipariş ettik insAllah memnun kalırız cok araştırdık onda karar kıldık ☺
pyymamm Gizemeylulk pierre cardin escape aldm ebebekte su an yok ama benzerlerini deneyimleyebilirsinz her kullanan memnun hafifliğinden rahatlığından. Casual cadillac ve chıcco best friend de denedim güzeller pierre cardin daha hafif hepsinden . Birde prego quattro güzel buda ebebekte yok artık