Asrinayaz Ecs18 38+2 yim 65 le halile kaldım 72 kiloyum 7 kilo aldım perşembede doğumum var zaten ☺️👶🏻
duygusm Ecs18 Benim çok dalgalı gitti. İlk başta biraz kilo verdim, sonra bir ayda 3 kilo aldım, bir ay iyi gitti, bir ay çok aldım derken 35. haftada sanırım 15-16 civarı tartılacağım yarın.
Zynp01 Ecs18 7 haftalığım 2 kilo almışım inanamıyorumm :/ mide bulamtım çok oluyor yemek yerken olmuyor o yüzden çok yemiş oldum sırf bu yüzden kilo almşm
hk0909 Zynp01 Sizinki şişlikte olabilir 12. Haftadan sonra gerçek kilonuzu görürsünüz. Bende 2 buçuk kilo aldım sanıyordum şuan 14 haftalığım 1 kilo almışım
Birsen96 Gamzee00 bendeeee aynıyım doktorum normal doğum zor olur kilo alma diyor ama dayanamıyorum 🤣 fil diyeti şarkısının sözlerine döndüm
Gamzee00 Birsen96 benim boyum uzun olduğu için benim doktorum hiç farketmedi kilo aldığımı kadına söyleyince şok oldu 😂😂😂 eğer sen kısa boyluysan dikkat et
Mkylz Ecs18 ben 22+1 10 kilo aldım, doktprum çok kızıyor ama çok da yemiyorum nasıl oluuor anlamıyprjm bu.. Umarım yavaşlar artık.. 60 ile hamile kaldım 70 oldum şimdiden.. Daha yolun yarısı 😥😥😥