Ecs18 Selam hanımlar hamilelik boyunca kaç kg aldınız ve doğum yapan hanımlar da doğumdan sonra ne kadarı gitti acaba ben 36+5 20 kg aldım 😩
Seluna Merhaba, ben 32 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım. Bazen hamile olduğumu bile anlamıyorlar. Normalde de kiloluyum üstelik:) ben dahil kimse benden bu performansı beklemiyordu 😬😂😂
gezentianne Seluna Ben de kiloluym ben de hamile kalırsam yuvarlanırım sanardım hep ahskaj 40'a giricem 9 kg aldm
pyymamm Seluna ahaha aynısnı kendim için diyodum bende benden beklenmeyen performans diye bende on aldım iç karnımda varmış gec cıktı karnım hep soktalar
Tucem İlk kizimda 36+6 da doğuma +7kilo ile gitmiştim. Şimdi 17. Haftamdayim 1kg aldım bakalım bu nasıl olcak🤣
d190516 Tucem benim gibi ilkinde çok az kiloyla kapatmışsın 😄bende 7 buçuk kilo almıştım şimdi tekrardan 8 buçuk haftalık hamileyim darısı bunun başına 🙈
Gamzee00 Ecs18 29+0 14 kilo 🤔 Allahım daha önümde yaklaşık 10 hafta var kim bilir daha kaç kilo alırım 🙈🥺🥺
Birsen96 Gamzee00 bendeeee aynıyım doktorum normal doğum zor olur kilo alma diyor ama dayanamıyorum 🤣 fil diyeti şarkısının sözlerine döndüm
Seluna pyymamm benim de geç çıktı karnım, bazen benim bile şüpheye düştüğüm oldu acaba hamile değil miyim diye 😬😂😂