Nefes123 Adetimden 3 gün geçti olmadım ama sol kasığımda bi ağrı var bacagima yayiliyo sanki agri gebelikle bir alakasi olabilir mi sizce ?
Deletedmom137 Nefes123 Genelde gebelik belirtileri adetle aynıdır ben adet sancısı dahi çekmiştim canım elbette olabilir ama sabaha ilk idrarınla bi test yap öyle emin ol derim
Fatmaelidemir Nefes123 canım bence 3-4 gün daha bekle kan testi yaptır en doğru sonucu alırsın adet ağrısı gibi sürekli bir bel ağrısı oldu bende
M-o-r-58 Nefes123 bende adet günümde şiddetli sancı çektim kasık ağrım bacağıma inmişti... ama gelen giden olmadı 2. Günü test yaptım silik çıkmıştı. 9 haftalık olduk şimdi hayırlısı olsun hakkınızda 😊
Serenty Nefes123 ben hamile kalmadan önceki ay ağrı çekmiştim.sanki rahmimin bı ucundan biri diğerinden biri cekercesesine.sanirim o ay vücudum hazırladi kendini.
M-o-r-58 Nefes123 amin en çokta isteyenlere versin inşallah 🤗 ama size şunu diyim. Ben büyük konuştum.. Asla ikinciyi yapmam dediğim hafta hamile kaldığımı öğrendim 😐 insanın başına ne gelirse çenesinden gelir. Ama bunu içten demek lazım 😄
[silindi] Olabilir canım. Benim 2 gebeliğimde de adet sancısı gibi başlayarak bacaklarıma doğru yayıldı. Nasılsa bir şey olmasına imkan yok diyerek yaptım adet gecikmesi yaşamadan direk çıktı ☺️
dilekkrtp Kasık agrısıyla doktora gitmiştim hamile olduğumu öğrendim ve çok feci bir bel agrısı vardı oturduğum yerde kaldım bi an