dilaracalik29 Kızlar hamilelikte basur sorunu yaşayan varmı sadece burada danışabilirim diye düşündüm çok kötüyüm böyle bi sorun yaşayan varsa tedavi oldunuz mu ya da nelerle besleniyorsunuz lütfen dönüş sağlayın
Deletedmom137 dilaracalik29 ah tatlım bütün gebeliklerin ortak sorunu 25yıllık hayatımda ilkez tanıştım bende 😁gece yatmadan zeytinyağı sürüyorum ben çok faydasını gördüm birde çok ıkınmamaya calıs kuru kayısı falan tüketebilirsin
nursenakaynak01 dilaracalik29 ben hamileyken degil ama hamilelik oncesi olmustum geceden 1 bardak suya 3 kayısı atip onu iciyordum sabahlari zeytinyag krem le nemlendiriyordum ki artik benimki ileri boyut kanama yapıyordu ilac da kullandim ama suan siz kullanamazsiniz malesef birde bol bol sıvı tuketin kati gida yemeyin
Busraaylmz19 dilaracalik29 Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin canım geceden pamukla sürüp o şekilde rahatlatır biraz seni. Bende ileri derece hemoroid var ben çareyi kuşburnu ağacının kökünde buldum hamilelikten önce de o geçiriyordu sadece hamilelikte de çok iyi geldi. Kökünü güzelce temizleyip yıkayıp suda kaynatıp yarım su bardağı içtim iki güne bir çok şükür iyiyim suanda ne kanama ne acı hicbirsey kalmadı.