Aslalby 56 ile hamile kaldım şuan 4 buçuk aylık olduk bugün tartıldım 59 olmuşum sizce 3 kilo çok değil mi 😕
Ebru52 Aslalby çok değil ama dikkatli davranın 6.aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor birde şeker yükleme yaptırın belki gebelik şekeri olabilir
Nihanus Aslalby çok normal hatta ideal bir kilo bence ve illa son ay alınacak diye bir şeyde olmayabilir ben 5-6. Aylarda birden aldım sonra çok azaldı 🤷🏼♀️ Bünyeden bünyeye çok fark ediyor
Sevgigursoy Aslalby 20 haftada 7 kg aldım ama zayıftım o yüzden çok göstermiyorum ama dikkat ediyorum artık , birde gebeliğimden beri hiç mide bulantım olmadı hep iştahım açıktı o yüzdenmi kullandığım kan ilaçlarından mi bilmiyorum 😁
zelis63 Aslalby bundan sonra başlıyor kilo alımı ilk 4 ay insan çok almıyor 4. Aydan sonra 12 kilo aldım 34. Haftamdaym
Aslalby Hande_13 gerçekten mi annemde öyle söyledi ama bilmiyorum ilk gebeliğim hayatım boyunca ilk defa bu kadar kilo alınca garip oluyorum 🤗🤭
Aslalby Nihanus zaten internetten baktım az önce diyor son aylara doğru az alınması ideal olanmış senin için çok iyi bence 🙂🙃
Aslalby Beyzaburcu insan alışmadığı için gerçekten çok geliyor yaaa bunalıma giriyorsun ama sonra çıkıyorsun 😂
Afyonlu02 @Aslalby saol canım kilo yapan yşyecekten çok iştahım baya açıldı avıktıkça bebeğe kilo eden şeylerden ağzıma alıyorum ayrıca almamış halimle bile iç karın dar diye göbeğim Bi karpuz gibi çıkmaya başladı 😁😁
Aslalby Sevgigursoy ya benim midem bulandığı halde aldım 😂🤣 bulanmasaydı aynı alırdık herhalde amannnn napalım alıyoruz