Azrafatmatuana Arkadaşlar bn 3 bebeğimi dogurcam inşallah nasıp olursa dıger iki melegımıde normal dogurdum nedense bu ucuncuden cok korkuyorum bı tdırgınlık var bıkemıorum sizde de varmı acaba
Demet_38 Azrafatmatuana ben de 3. Doğuracağım iki oğlum var normal Doğum oldu ikisi de bunu sezeryan istiyorum nasip olursa
Prenses001 Azrafatmatuana bende 3. De öyleydim çok korktum.benim ilki çok zor geçmişti aslında kolaydı ama ilk olduğundan ıkınmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. 3.De doğumu anladım gerçekten kesisiz ve tek ıkınmada doğmuştu çok şükür inşallah buda öyle olur
Azrazerin Azrafatmatuana sorma ya ben hiç korkmuyordum 4. Gebeliğim şuan geçen gün büyük kızım 7 yaşında kabus gördü anlatmadı ağladı yanımda uyudu ertesi günü anlattı anne senin bebeğin oluyordu sen ölüyordun dedi🤦🏼♀️ Ayyy söylemez olaydı o günden beri o korkuda sardı beni evlatlarım bensiz ne yapcak korkusu 🤦🏼♀️
Azrafatmatuana Demet_38 heh bıde o var bnımkıde oyle dıo normal olsun kesmesınler fıtlıgınden bısey kaybetme dıo koyun can derdınde kasap et