neva01 Malum 38 .hafta oldugu icin heran dogum ve vajinal muayneler basladigi icin jileti en kolay nasil kullanabilirim onerisiolan 😞😞
Zynpylmz1 neva01 eşinden yardım iste ya da annenden işin daha kolay olur veya ayna ile bakarak yap biraz uğraştırıyor ama güvenebileceğin birinin yardımı daha kolaydır ve o da hayatta eşin veya annende bence
Annesihamis neva01 ben 34 haftalığım agdayla alıyorum 🥴 jilete hiç basvurmadim bu zamana kadar hem geç çıkarıyor hem kasinti yapmıyor kendim aynaya bakarak ,agdayla sürekli almaktan kökleri incelti ve seyreklesti o yüzden sıkıntı yaşamıyorum fazla 😊
Floweroflife Annesihamis ben yapamıyorum ağda ya makinaya geçtim ama Ağda gibi güzel çıkarmıyor makina da
Benimguzelkiziim Annesihamis ağdayla nasıl alıosunz ben bir kere denedim olmadı tüy bile gelmedi rica etsem söyler misiniz ve hangi marka olsun çünkü ağdacıya gitmek hiç istemiyorum 😌
Annesihamis Benimguzelkiziim ben Kazanlı ağda makinesinden kullanıyorum yıllardır pudralı olanlari tercih ederim genelde digerleri şeker katkılı olduğu icin kıl koklerini besliyor erken cikmasini sağlıyor sesu ve vivett çok iyi tavsiye ediyorum kalıp ağda olacak🙂
Adige09 neva01 tüy dökücü krem al ben öyle yapicam haftamiz ayni bende çatı muayenesi oldum vallahi bende jiletle aliyorum takılma tüy dökücü aldim bu akşam yapicam her an gelebilir dedi doktor
Prens_annesiyim Adige09 Tüy dökücü kremlerin içinde kimsayal maddeler var kullanmanı tavsiye etmem deri altına isleye bilir
neva01 Adige09 tüy dokucu krem le aldim canim 2 gune birde artık gilette jilet kullanirim cunku tuy dokucu krem çok küçükleri almiyo malesef nezaman gelecekleride belli degil hep temiz olurr enazindan
prensannesi_ Adige09 tüy dökücü almayın cnm ben oglumda kullanacaktım doktor kesinlikle dedi kullanamadım gerekirse öyle gel ama tüy dökücü kullanma dedi
Adige09 Prens_annesiyim o zaman deterjan da parfum de kullanmayalım sardalya ve hamsi disinda balık yemeyelim canim iyi niyetin icin tesekkur ederim ama herseyde kimyasal var ve kullanımı gerekli olan ihtiyaç olan ürünlerde bunlar malesef
Kumkat Her seyin içindeki kimyasal maddeler ayni değil. Tüy dökücü kremi doktorunuza sormadan kullanmayın bence. En azindan alternatifi olan şeylerde olabildigince zararli maddelerden uzak durmak gerekir
01Ebru48 Canım ben eşimin desteğiyle alıyorum. 34+3 gebeyim. Bide her hafta artık kontrol ne olur ne olmaz diye temizleyip gidiyorum