Sara Heycanlianne Benım gıbısIn bende de rahım boyu tam bi boyda kalmıyo.Degısıyo hep 😞😞Korkuyorum .Allah yardımcımız olsun
Sara Esrelf Mesela kızlar benım doktorum ılk haftalarda da altdan bakmadı boyle bısey var dıyorlar ya rahım agzı gergın oluyo yanıkı onla baksalar açılma ola bılırdı.
Esrelf Sara amin. benim ki hiç alttan bakmadı ki. hep karnımdan bakıyor. 12. Haftada serkülaj atıldığında 2 cm açıklığım vardı benim.
Sara Esrelf Ha dogru yapmis.Cunki erken dogum yapan kadinlarda onlara dikkat ediyorlar.Insallah 🙏🙏hersey hayirlisi olur bizler icin
Heycanlianne Esrelf bana hiç bir zararının olmadıgını söylüyor dr çünkü karından ölçüm yanlış oluyormuş en iyi sonuç rahimle ölçümde veriliyormuş o yizden doguma kadar öyle muyane olanlar var
Snur94 Busranrunal benim 27 de çok korkmuşlardı yeni bi kaç gündür 35 e yükseldi korkacak bişey kalmamış dediler ama tek gebelik benim ikiz degil
Heycanlianne Zeynepmom bünye ile alakalı bazen aniden atırma ile ani hareket ile egilip kalkma ile oluyormuş bana eşinlemi tartıştın diye sordular mesala hayyır dedim o zaman da oluyor dediler hemşireler ama dr um kasların çok zayıf taşmıyor dedi🙁