BaharRRr1992 Merhaba 5 haftalık daha hamileyim gaz kabızlık ve göbek deligimde baskı beni benden alıyor ne yapsam ne etsem geçmiyor benim gibi problemler yaşayan varmı herşeyi geçtim göbek deliği neden ağrır acaba göbeğim mi düştü 😭🙄
Skaymak BaharRRr1992 gaz sancısı ve kabızlık yaşaman çok normal ilk zamanlarda doktoruma yazıyordum çok ağrım var diye hastaneye kontrole çağırıyordu benim anlattığım gaz sancısı hikayelerimden sonra baktı gazla başa çıkamıyor sütü kestirdi şimdi 21 haftalık hamileyim kabızlık devam ediyor kefir tüketiyorum iyi geliyor gaz sancısı çekmemek içinde süt ürünlerime dikkat ediyorum göbek deliğin değilde karın kısmın gazdan sıkışıyordur normal sonradan geçiyor merak etme
Dygggkcr BaharRRr1992 hatırladım şimdi o günlerimi gaz sancısından ağlamışlığım var o haftalarda :( neyse ki kendiliğinden geçti gitti
EbruMyc BaharRRr1992 bende 14 haftalık hamileyim sürekli kabızlık ve gaz sancım var geçmesini iple çekiyorum . Normal mi bu kadarı acaba ?
Akcanbebek BaharRRr1992 bende hamile kaldığım ilk haftalarda gaz kabızlık ve göbek deliğim kasıklarım çok ağrıyordu ki hâlâ zaman zaman devam ediyor ama doktorum normal olabilir bu tarz şeyler korkulcak bişey yok dedi kişiden kişiyede böyle şeyler değişikli gösterebilir
BaharRRr1992 Skaymak evet süt çok içiyorum icmesem olmaz ne yapmam lazım kefir iyi geliyor mu peki gaz sancisina
BaharRRr1992 EbruMyc sanırım normal bağırsakların yer değiştiriyor sanki okadat sıkıntım var of Allah'ım inşallah geçer daha ilk haftalarda boylenolursa son zamanlqrda naoarim 😭
EbruMyc BaharRRr1992 ben dün bebek yağı ile doğal lavman yaptım gece ve bugün çok rahatlattı hem gaz çıkardım hemde lavobaya çıktım şükür .uzun zamandır mahvetmisti beni
EbruMyc Skaymak kefiri denedim ama midem kabul etmedi 3 aya girene kadar çok ağır geçirdim açıkçası sürekli istifar sağlıklı beslenemedim onunda etkisi var sanırım . Teşekkür ederim