KubrAbdullahh Happpm İdrarını yaparken yanma sızı varsa enfeksiyondur ama bebegin baskısından dolayı idrara çıkıp kasıklarında hissettgn bebeginin baskısıda olabilir
[silindi] Happpm bebiş baskı yapıyor canım. Bende de oluyor yanma sızı kaşınma yoksa eğer bebişin baskısı 😂😂
Aysgl_trl_trn Happpm kaç haftalıksın canım. Benimde aşırı ağrı oluyor. Geçen hafta idrar testi verdim enfeksiyon falan çıkmadı. Muhtemelen bebek baskı yapıyor
Happpm Deletedmom137 valla şu enfeksiyondan sıkıldım ya benim yassı epitel diye bişe var o yüksek çıkıyor
Happpm KubrAbdullahh bilmiyorum canm bir hafta önce enfeksiyon yoktu ama yassı epitak diye bişe var o çok yüksek çıkıyo
Aysgl_trl_trn Happpm sen yine doktoruna danış canım böyle şeyleri. Ben bazen aklımda tutamam unuturum diye soracak olduklarımı kağıda yazıp gidiyorum. Ben 32+6 haftalığım doktorum baskının normal olduğunu söyledi. Sen doktoruna sor daha sağlıklı olur.
Happpm Deletedmom137 inşallah canım Rabbim kucagmızda göstersin valla saglıkla doğsunlar artık birşey oldumu olckmı diye kızım bedenimdeyken bi fotoğramız yok
Sinem67 Happpm enfeksyn da yanma ve agrı da olurmuş. Bnde bunlar yok ama akıntı su gbi Bi anda gelyrdu öyle anldm gttm varms