Arasbaran Sudeeali doğuma yakın akıntılar cogalıyor hatta su gelmesıyle karıstıranlar bıle olabılıyor hanı o yogunluga kadar cıkabılır ve sıvılaşır ıyıce. Oyuzden endıse etmene gerek yok canım tabı doktorunada gıttıgınde soylersın
Sudeeali DlstM vallahi artık hergün mutlaka sancı kramp yaşıyorum alt tarafımda bakalım gelicek heralde son 10 günüm var 🤷🏻♀️
DlstM Sudeeali gelir inşAllah sağlıkla gelsnde sabır istiyo hamilelikte norml doğum hele🙊ama sonucu güzel olan şeyde çektiğin şeyler pekde göze batmıyo😇😇
Arasbaran Sudeeali anladım. Ama su gıbı akanlar bıle var yanı dogum yaklastıkca normal oyuzden. Benımde 37 haftanın içindeyım cogaldı yanı sarımsı renkte beyaz sureklı bır akıntı oluyor ıllakı
buuse Hapyannecik Günlük ped yerine pamukLu bezler veya peçete kullanırsanız daha sağlıklı olur demişlerdi ebeler. Yanlış anlamayın lütfen iltihap ve kaşıntı riski oluşturuyorlarmış.
Roje DlstM canim 90 derecede yıkıyorum beyaz bez kullaniyorim ve utuluyorum da siğil oluştu bende maalesef
DlstM Roje bnm maşAllahım vardı ilk üç gün zorlndm okdr annem vardı Allahtan o kızıma baktı bn 16 günde tamamen şükür topatlnmştm 🙈🧿🧿
Roje DlstM öyle diyolarda nedense hep çok onyargiyla yaklaşıyorum bakalım tabiki bebeğimin sağlığını tehlikeye atlamayacam her doğum şeklinin zorlukları ayrı oluyo 😒