Beni hatırlayanlar varmı 🙈 4 gün önce buraya UP uzun post açtım sezeryandan korkuyorum bebeğim ters ben yapamam edemem diye herkes bana gaz vermişti seni burda bekliyoruz atlatıcaksın diye o kadar motive eden olduki hatırlayanlar haber bekleyenler hepinize söylüyorum ben doğurdum 🙈 şimdi bunları size minik yavrumun yanından yazıyorum 🙈 14 şubat gecesi 4te sıcak Bi suyla uyandım tuvaletimi yaptığımı düşündüm önce sonra baktım ki tutmaya çalışıyorum tutamıyorum engel olamıyorum hemen eşimi uyandırdım ve 15 dakikada hastaneye vardık muayene oldum ve ters bebeğim dönmeye çalışırken suyunu patlatmış doğum başlamıştı sezeryan olacağım için acil aldılar ve ben ya uyanamazsam ya ölürsem bebeğimi göremezsem diye ağlayan ben Bi an bile kendimi düşünmedim hep ağladım suyu bitti ya birşey olursa diye ☹️☹️ bi anda allah tarafından öyle soğukkanlılık geldi ki şuan olsa asla yapamam o an Bi kere bile düşünmedim ☹️ 5 buçukta aldılar beni ameliyata ve 6 bucuk ta ezan sesi ile uyandım bebeğim hep namaza kalkardım eşime çağırarak uyanmışım sezeryandan kalk ezan okunuyor namazı kılalım işe yetiş diyormuşum gözlerimi açamıyorum ama saçmalıyorum 🙈 doktorum geldi yanıma hadi uyan bebeğinin yanına gidemezsin dedi hemen nerde oldugumu anladım ve gözlerimi açtım kendime geldim götürdüler beni Bi böcek bekliyor babasının kucağında 😍 görünce bütün herşey son buldu anne oldum işte 🙏💕 evet zorlandım ilk ayağa kalktığımda dedim ki ben Bi daha yürüyemem heralde ama hepsi hafifliyor 😍 şuan herşey yolunda evimize yerleştik ikimizde bıcı bıcı olduk ve çok iyiyiz şükür korkan ablalara söylüyoruz ben yaptıysam herkes yapar 💕💕 hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar evinize sağ salim dönün dünyalar sizin olsun 😍😍🥰