tazeanneyasemin Snmozlem 12+5de ikili test icin gittim gittigimde gorunmedi kiz ihtimalli dedi doktor. 14+5de gittim yine yok. en son bekleyim dedim ve 16+4de gittim gosterdi arrik cikinti yok bacak arasi bos kizmis❤ harikaa bi duyguuu cok tatli bi heyecannn isteyen herkeze nasipetsin rabbim
tazeanneyasemin Snmozlem 12+5de ikili test icin gittim gittigimde gorunmedi kiz ihtimalli dedi doktor. 14+5de gittim yine yok. en son bekleyim dedim ve 16+4de gittim gosterdi arrik cikinti yok bacak arasi bos kizmis❤ harikaa bi duyguuu cok tatli bi heyecannn isteyen herkeze nasip etsin rabbim
Smile Anladığım kadarıyla erken öğrenenlerin çoğunluğu erkek anneleri🤰🏼 Bakalım bende çok merak ediyorum 15+5 te ne olacak gösterecek mi 👼💞🌸
Burcc Snmozlem bizde 12. Haftada ikili testte kız dedi 17. Haftada %90 kız dedi ama renklide tam olarak netleşir dedi doktorumuz
anneyimben12 Snmozlem yok yaa malesef olmadı doktor bu haftada belli olmaz deyip söylemedi bakmadı bile 13 haftalık tam
Sirin Handeaslan616139 hande bende bugun gittim bir çıkıntı var ama tam erkek diyemem dedi 10 gün sonra gel dedi tam soylerim inş ...seninle aynıyız sanırım 4-5 ekim dogum
Snmozlem anneyimben12 hadi ya tühh olanların nasıl oluyormuş baksa belki görcekti 🤦🏾♀️ Bende yarın gidicem bakalım nolcak
MuhammetBetlDoan Bende çok merak ediyorum ikili tarama testını gecen hafta yaptırdım fakat doktor saglıgı için bıle bılgı vermedı yarın başka özel doktora gidecem inşallah belli olur 13 bıttı 14. Haftamızı doldurcaz inşallah
Fadimeaaydin Benim 16 haftalık ti erkek dedi 23 haftamda kız dedi 27 'de tekrar erkek dedi şuan 33 hafta 1 günlük olduk artık hayırlısı sağlıklı olsunda 😊
Tugceee Ben 10+5 te gördüm ama doktor emin olamadı yinede net bişey söylemek istemedi ama bariz belli oluyorsu 😊😊