Islim123 Cylndnzmrt lütfen bu tür soruları doktora sor kuzum diğerleri kilolu olur kıyaslarsın üzülürsün
Melekkannesi Cylndnzmrt ben 22 ayrıntılya gitmştm 473 gramdı sizinki baya az gibi geldi bana nuz yumurta kaşar tüketin
SedaSevval10 dentem61 23. haftada 650 gram ve 30 cm di benim geçen hafta doktor normal dedi o zaman fazlamı hareketleri o kadar güçlüki geçe uyurken tekmelediğinde korkarak uyanıyorum
Cylndnzmrt SedaSevval10maşallah sağlıkla kucağına al bebeğin kilo alması için neler yiyorsun ya kusura bakma böyle soruyorum ama ilk gebeliğim o yüzden
dentem61 SedaSevval10 bebeğin hareketleri ile kilosunun alakası yok diye biliyorum kuzum hareketli bir bebişin varsa şanslısın diye düşün hissetmeyenler dua ediyor hissedeyim diye🥰
SedaSevval10 Cylndnzmrt vitamin içemiyorum tansiyonumu yükseltti i mom aldım özel oda aynı şekilde olunca bıraktım hiç içmedim nerdeyse. sadece haftada 2 gün balık 2 gün kırmızı et yiyorum.meyva ve mevsimine göre sebze yemekleri ekstra birşey yapmıyorum.
Deleted5544 benim 22+1de 436 çıktı ama diğer ölçüler 21+4e uyumlu cıktı doktor normal dedi. kiloyu fazla kafaya takmamak lazım bence, bazen çok alıyorlar bazen az
SedaSevval10 dentem61 kilolu bebeğin daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum bence var. ama 3. hamileliğim karın kasları daha gevşek tabi onunda etkisi var
dentem61 SedaSevval10 bebeğimin kilosu normalden biraz az ve çok kuvvetli hissediyorum tekmelerini bence alakalı olmaz yani kendi fikrin yinede
Anrebasum Cylndnzmrt Canim doktor normal dediyse normaldir. Detayli zamani da geliyor kafana takilanlari orada da sorarsin. Herkesin grami farkli olur bu haftalarda ; 50 60 gram genele gore az gibi duruyor ama cok cabuk toparlarlar zaten hic takilma😘