Hayriyeee Hanımlar 2.5 aylık bebeğimle tatile gitmeyi düşünüyorum. Sizce rahat edebilir miyim ayrıca tavsiyeleriniz varsa heyecanla dinliyorum 🤗
sinber Hayriyeee Ağustos 15 inde kızım doğdu 10 ekimde İstanbul’dan Antalya’ya gittim 15 günlüğüne ve otobüsle gittim ama dönüşüm uçakla oldu 🤪ben rahattım sıkıntı olmadı hergün gezdik denize girdik kızımı da komple soktum ama hemen kuruladım
Alpzumra Hayriyeee Kardelenyigit benimde haziran bası ve ikiz kızlarım bizde allah nasip ederse temmuz sonu agustos bası gibi tatil planlıyoruz 40 ları yeni cıkmış olacak ayrıcaa eylülde de orduya gideceğiz nasipse bakalım yaşayıp tecrübe edeceğiz😊
Kardelenyigit Mayıs sonu,Haziran başı doğumum ve adanada oturuyorum doğduğunda fikrim değişir mi bilmem ama Ağustos ortası sonu gibi yazlığımıza gidip güzel bi tatil yapmayı istiyorum 😂tabi ki doktoruma danışırım ama her şeye alıştırmak istiyorum kızımı 🥰
Sekuhan Kardelenyigit aynını düşünüyorum haziranda doğum ağustps ortası gibi gitmeyi planlıyoruz yazlığımıza. Ama nasip bebeğin durumuna bağlı
NaimeYilmaz Hiç korkmayın tatilinizin keyfini çıkarın 🥰 Mevcut düzeni ve rutini koruduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınızdır. Yastık, oyuncak, uyku arkadaşı gibi alışkanlık kazandığı bir eşyayı da yanınıza alırsanız uykuda da sorun yaşamazsınız.
Kardelenyigit Sekuhan kesinlikle ☺️Denemekten ne zarar gelir,her şeyin bi pratiği var diye düşünüyorum 😊
sinber Sekuhan reklam amaçlı yazmıyorum canım yanlış anlama ama ben oriflame memnun kaldım chicco vs çoğunu denedim Bize oriflame yaradı
Damlamina Ben ilk kizimla 3 aylikken gitmistim uslu bi bebis olursa duzen bozmadan uyuyarak geciyor tatil. Sicaktan bunaliyorlar sadece gunese dikkat edip gunes kremi kullanirsiniz
Hayriyeee Damlamina evet onu düşündüm ve çok sıcaklarda gitmemeye karar verdik eylül ekim ayında Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz. O dönemde çok sıcak olmaz bence
Oznurrb Damlamina merhaba, 3 aylık bebek denize vs girebiliyor mu acaba? ben de düşünüyorum da 3 aylıkken gitmeyi merak ettim 🌸
Damlamina Oznurrb doktorum cok tavsiye etmemisti bizde kucuk havuza normal su koyup denizde gezdirdik canim ayaklarini falan sokmustum en akilli zamanlariyydiiii