Muhammedim0125 Ya kızlar 29. Haftaya girdim bebeğimin hiçbirşeyini almadık henüz ne alıcam onu da bilmiyorum eşim biraz aceleci mağazalarda kalmayı çok sevmez bende oyalanmak istemiyorum ama ilk gebelik daha bi liste bile yapamadım
arslanmerve57 Muhammedim0125 ben kendimce liste yaptım aklıma geldikçe internet üzerinde gereksiz listeler var ☺️ Çoğunu da internet üzerinden alıyorum hem o kalabalığı çekmiyorum hem taşıma derdim yok.
tugce67-67 Muhammedim0125 canım ben liste oluşturdum istersen yazayım ya da resim yükleybilirsem atarım.valla e bebekte ne arıyorsan var gir netten al hepsini mağazaya gidemiyorsan.çoğu mağazaya görede daha uygun
Destinamarla Muhammedim0125 ben listemi netteki listelere bakarak hazırlıyorum. Gereksizleri yazmıyorum. Unuttugum olunca ekliyorum. 5 10 liste inceleyince aşağı yukarı şekilleniyor
Zeyneptoprak Muhammedim0125 forumda ihtiyaç listesi var hazır ordan esinlenebilirsin ben bi çok şeyi e bebekten sitesinden almıştım bi kere gidiyosun herşey elinin altında zaten
Svdaa Muhammedim0125 bende bu hafta nasipse alıcam aynıyız cnm ve eşim iş için gittiği için teyzemle halledicem nasipse ama çoğu yazılanlar lazım olmuyormuş bile acil ve lazım olanları alıcam nasipse almak için almıcam hiçbirşeyi ayrıca çok yenidoğan alma diyor tecrübeliler bana bakalım🤗