Ayseaysegok Hamılelerın duası kabul olurmus 4 aylk bbegmı kaybetmsdm 40 gunu gecıce gel dedı doktrumz bazı tesler yapılcak galıba bu ıkıncı kaybım.. ne olur hayrlı haberler alıyım ve bnda tekrar nasıp etsn hayrlı bir sekılde bnde anne olmak ıstyorum😔
Adel001 Ayseaysegok Allah tez bir zamanda yine yeniden sevindirsin seni ama bu sefer sağlıkla doğur kucağına al aminnnn inşallaaahhhhh❤️
Dugmeveannesi_ Ayseaysegok rabbim en kısa zamanda üzüntünü gidersin Allah'ım sana hiç yoktan var edip kucağına evladını nasip etsin canım benim
Selimem Allah’ım hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin canım ben sana dua edeceğim inşallah Rabbim de kabul eder duamızı Allahım sana anne olmayı nasip etsin hayırlı evlat versin âmin hiç üzülme hep pozitif ol düşün
Ayseaysegok Selimem Allah ragzı olsun canm pozıtf olmaya calsyorum ama yınede korkarak gıdyorum takmakdan kaç gundr kndımde deılm
Svdsr Yasin ve Meryem Suresi okumustum Allah kabul ederse dua yapacagim sende adini ver insallah duaya katayim
Selimem Kafana takma çok takınca üstüne düşünce olmuyor rahat ol başka şeylerle oyalan canım rabbim yüzünü güldürsün 🤲🏻💐🧿
Ayseaysegok Selimem amin inşşlah canım Allah ragzı olsn zaten taktıkca suan hep başka rahtszlıklrmla basbaşayım
Selimem Ayseaysegok lütfen kafana takma rabbim doğru zamanı bilir sen içini ferah tut kafana tkma kafanı başka şeylerle dağıt dua et hayır duası al evlat sevindir 🤲🏻