Haticeerol Akdenizbebisi carter’s, h&m,panço, b&g store, aziz bebe, gaye bebe, ilkim bebe, jammy bebe, pierre cardin aldığım markalar.
Akdenizbebisi Haticeerol ben soobe, Waikiki, Aziz bebe, baby mall dan aldım ama şuana kadar gezerken şansa aldım 😅😅 birazda bende internetten alıcam baby mall dan bir tane aldım ama çokkkk güzel acelem olmasaydı daha çok alırdım 😥
aysenur30 Akdenizbebisi evet canım ben hemen hemen herşeyi netten alıyorum hem daha uygun oluyor birde denenme problemi olmuyor daha sağlıklı ve sağlam oluyor mağazaya göre 🤗 bebek kıyafetlerinde de tek kalan ürünler iyi oluyor yarı fiyatına
Gokceylmazz Akdenizbebisi benim dediğim sayfada daha uygunsa tereddüt etmeden sipariş verebilirsin ben gerçekten çok memnun kaldım ürünlerinden dediğin gibi her sitede olan bi 5li takım 50tl iken ben bebemerden 35tlye aldım ve aynısı geldi
Akdenizbebisi Yeni doğan 3 adet hastane için değil 0-3 ay 9 adet 4 tanesi pijama tarzı 3-6 ay 5 adet 3 tanesi pijama tulum tarzı 6-9 ay 1 mont 1 yelek daha ay olarak neler almam lazım sizce ? 😇
Cansuis Ngmsy ben sipariş etim hala Elimeeee ulaşmadı tedarik aşamasında diyor merak ediyorum acaba nasıl gelecek diye
Berivan21- @Akdenizbebisi oh maşallah ne güzel acele etmek daha iyi benim gibi sona bırakmamışsın 😁 hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebişin 🥰
Akdenizbebisi aysenur30 minicity den baya sipariş verdim bayaa çeşit güzel ve uygun şeyler var 😅 ayakkabı 3 tane kurdakiye şeklinde boneler 2 taytlar pantolon 5 tanepijama elbise takım falan bayaaaaaa aldım 405 TL tuttu valla Hepside çok güzel 😅 kapıda ödemede var 🤭