edaozdxx zeynep_2020 meyveli soda dediğiniz mineralli su. Nesi zararlı olabilir ki? Sadece sadesine göre şeker ilaveli. Onun dışında vücuttaki mineral dengesi açısından doktorlar tavsiye ediyor zaten. Bana bulantı için sabahları limonlu içmem tavsiye edildi. Öyle olsa etmezlerdi.
zeynep_2020 edaozdxx bazıları Zararlı diyor bazıları bir sakıncası yol diyor dpktorumada gittiğimde sorayım netten faln bakıyım artık, çok tşk ederim 😊
Faray Kbrkaya bayıla bayıla yiyorum daha bir sıkıntım olmadı, kış sebzesi sağlıklı bol c vitaminli bilemedim şimdi, her yerde sağlıksız bir sürü bilgi var bilimsel bir makele görmediysem inanmam ki görmedim.
Gul6100 Bende 1 kere kereviz salatasi yedim ama icinde mayonez oldugunu bilmiyordum cok tırstım şuan 😖
Deniz_mucizesi zeynep_2020 hergün bir soda kemik gelişimi için iyi dedi doktor bana ama meyve aromalı sodalar iyi değil genel anlamda çünkü gerçek meyve değil onun yerine siz meyve ekleyebilirsiniz sağlıkla gelsinler insalah
1989-- zeynep_2020 ben hamilelikten once ve sonrasindada diyetisyen kontrolünde ilerliyorum ve diyetisyenim asla ve asla diyor meyveli soda için siz yinede arastirin doktorunuza sorun
Seymaaam Bebiskomm bende yedim kaş kez bian dedim niye zararlı olsun sebze 🙃ama arkadaşta yazıyı okumuş korkmuş internette ne kadar çok korkutucu bilgi kirliliği var ya
Bebiskomm Seymaaam Allahın izniyle hcbisi olmaz kime bisi olmuski simdiye dek kereviZden şeyden.insanlar yicek ekmek bulamıyolar kızıyorm bazen boyle seylere napayım
Masal-90 Kbrkaya ben doktoruma sormuştum bir zararı yok demişti... miktarı da önemlidir belki ama 1 kilo giyemeyeceğimize göre sorun olmaz bence😂 ben yiyorum abartmadan
RuzgarsMommy Zeyk Sevgili modlar bu postu sabitleye bilir miyiz lütfen 😁😁😁 Tek tek açıp sormanıza gerek kalmasın artık