Serzeyyyy Mervealrn bende daha ' yeni post açtım tanışalım diye bir de baktım ki siz öncesinde açmışsınız 😌
Zerrinmesut19 Serzeyyyy bizde 6 aydır burdayız maalesef bu posta ankara polatlı görünce çok sevindim belki Bi arkadaşım olur diye 😕
Serzeyyyy Zerrinmesut19 bende aynı şekilde hep bakınıyordum ama hiç denk gelmedim kimseye. Tanışalım o hâlde. Merhaba ben zeynep 20 yaşındayım. 24 haftalık hamileyim özel can hastanesine gidiyorum erkek bebek bekliyorum😌
Zerrinmesut19 Serzeyyyy bende 21 yaşındayım 33 haftalığım Burdaki doktorlardan hiç memnun değilim memleketime gidiyorum kontrollere 😊 eşimin iş durumundan dolayı burdayız 😕
Serzeyyyy Zerrinmesut19 her kontrolde başka bir yere mi gidiyorsun canım. Uzun süreli burada değil misin
Zerrinmesut19 Serzeyyyy 6 aydır burdayız benim hamileliğim aşırı kötü geçti çoğu zaman memleketteydim 4 aydan beri rahat ettim diyebilirim ayda Bi kere memlekete gidiyorum kontrole zaten doğumuda memlekette yapıcam inşallah çünkü burda hiç kimsem yok 😕😕
Serzeyyyy Siladikici osman hocayı da iyi diyorlar. Ama erkek oldgu için eşim hatice hocaya gitmemi istedi 6 aydır ona gidiyorum ıyi idare eder şu an iicn
Zerrinmesut19 Siladikici bende Osman beye gidiyordum ama bobrek büyümem cıktı ben anlamam ondan diyince eşim çok sinirlendi bidaha göndermedi memlekette gidiyorum kontrollere yoksaa Osman beyden memnundm bende 😕