Sueda29 Göbeğin çok büyük ikizmi diolar..ultrasonda bunun anlaşılmama gbi bi durumu varmı hiç ihtimal vermiorm.26+4 üm
EbruIrmakAhmet Sueda29 tabiki öyle bi ihtimal yok canım bakma sen insanlara küçük olsa neden küçük derler büyük olunca ikiz mi derler 😏
juliet Sueda29 yok canım bu zamana kadar anlaşılırdı. Bende 26dayım bana da çok şişmişsin diyolar ben çok takılıyorum kafaya evden çıkmak istemiyorum sen takma bari
Gulsahim Sueda29 canım sen hekese kulak asma ama merak ettim resim atar mısın 🙈❤️😇 içinde bir aşk var sonuçta. Ama iki tane olsa belli olurdu haftan baya ileti çünkü bebişim
juliet Sueda29 al benden de o kadar. Yediklerime çok dikkat ediyorum 26dayım 5 kilo aldım sürekli hareket halimdeyim ama insanlar çok canımı sıkıyo 🤷♀️
Dnzasel Sueda29 benimde aynı bukadar canım ilk gebeligimde hiç yok denecek kadar doğuma gittim ama ikincide bildiğin basket topu gibiyim🙂
Gulsahim Sueda29 kız çok şeker görünüyorsun yemin ederim bak. Ayy maşallah hiç abest durmuyor kuzum 😍😍😍
Ozlemdmn Sueda29 ve şu ana kadar 23 haftalığım 14 kg aldım ve hepsi göğüs ve göbek göğüslerim kocaman oldu doktor normal dedi ama bebeğin kilosunu sormadım birde normal giyince ikiz de bana mi söylemiyor dedim içimden 😂😂😂
Sueda29 Ozlemdmn benm bebeğim 10 gün önden gidiodu en son:) şekerde çkmadı..bnmde göbeğim var kocaman:)
Sueda29 Ozlemdmn :)) benm bacaklarm kalçam aynı canm :) göbeğim almış başını gidio dokuz aylık duruo :)
Tugbaa1994 Bende 24 haftalık oldum 9 kilo aldım doktorlar bebegin kilosunu söylemiyor dogunca göreceksin dedi
Ozlemdmn Tugbaa1994 bayılıyom İsveç’te ki doktorlara bana da cünsiyette resmen işkence çektim 😍kolay kolay öğrenmiyorsun hiçbirşey i
Tugbaa1994 Ozlemdmn kontrollerde hiç bir şey yapmıyorlar sadece konuşuyoruz resmen ben istemesem bebegin kalbini dinlemeyecekler🙁