Aysen2709 hryoz 29 haftalıgım canım Allah nasip kısmet ederse kızımın ismini zeynep koymayı istiyoruz 🙏🙏
535285 [silindi] ne kadar çok dedim bir bilsen ilk ogrendigimden beri diyorum hayır diyo ve ikinci bir ismide kabul etmiyo ben sana evet derim ama nüfusa gittiğimde gene benim dediğimi yaparım diyo
Eda91- Asiyenur_46 Bu ismi iyice araştırdınız mı? Berre ve Berra ismi Peygamber Efendimizin yasakladığı/değiştirdiği isimlerden.
hryoz 535285 allah sabır versin ne diyim zaten ilerde kendiside pişman olucak ne diye inat ederler bilmem
535285 hryoz aynn kuzum valla bıktım nerden çıktı bilmiyorum annesinde pek sevmiyorum ztn neden istiyo bilmiyorum abisi var git o koysun diyorum yok diyo 😢😢😢😢😢valla aglicam
Hatice126 hryoz ben İnşallah Allah nasip ederse deren koymayı düşünüyorum ama eşimin tarafı kayınbabanı kırma nefise koy diyorlar istemiyorum bakalım Hayırlısı 🤗
hryoz Hatice126 ömür boyu pişmanlık yasamaktansa koymayın cocuk sizin isim hakkıda vebalide size ait koymayın bencede siz ne istiyorsanız o olsun