hryoz 33 haftalık hamileyim kızım olacak nasipse ismini ipek düşünüyoruz Soyismiyle uyumlu olsun diye ama hala düşünüyoruz 😂😂 siz nelere karar verdiniz fikir alışverişi yapalımmı
hryoz pink01 ela ismini bende istyodum eşimle fikir birliğine varamadık 😔 güle güle saglıklı büyüsün insallah ❣️
neva01 535285 9 ay boyunca sen karninda tasidin benim esimde dedi ama yok dedim oda nedeyimki 9 ay boyunca karninda tasidin gönülsüz koyamam dedi ve adını sadece Neva koyduk
Hulya51 535285 ya böyle olmamalı ama böyle olmamalı ya😡😡😡😡😡 sana da yazık kızına da bak babaannemin adını koydular yeğenime sadece adı güzel diye “Nisan” kayınvaliden nevişahsınamğnhasor bir hanımefendidir elbette ama kabul edelim ismi demode😢
kardelen_07 Allah nasip ederse Ayla düsünüyoruz. 20 gunumuz kaldi doguma. Ilk kızımın adı da Dila. Belki fikir olur
Gamzeahsen 28+2 haftalık hamileyim kızımın adı şuanlık sena ama çok kararsızım hala sizce nasıl yanına ben ek de koymak istiyorum kısa öz birşey olsun istiyorum fikri olan varsa öneride bulanabilirsiniz bana 😊
AysenurSarenur ahsennur6361 yaa ne güzel bende sare nur düşünüyorum kendi ismim ayşe nur olduğu için nuru ekledik sonuna ayşe sare yi görünce sebepsizce mutlu oldum 😍