Ummuhanjeso Merhaba kızlar Diyarbakır da üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason çektiren var mı? Lütfen yardım eder misiniz?
Pamukgelim Ummuhanjeso ben tıp fakültesine gittim, 5 dakika sürdü, hiç memnun kalmadım, tavsiye etmem, sıra bulmak, sıraya girmek, sıra gelince odaya girmek resmen işkence, incelemede 5 dakika bu kadar
mervebkb Ummuhanjeso Ben orda çektirdim fakat hiç memnun kalmadım. Daha önce arayıp detaylı ultrason için randevu istememe rağmen kadın doğum doktoruna randevu verdi o beni yönlendirdi ultrasona, gittiğimde ise randevusuz olduğumu 5-6 saat bekleyeceğimi söylediler. Ayrıca hastane aşırı kalabalık ve ultrasonda çok ilgisizler
Tgltkn Ummuhanjeso sıkıntı olabilir diye benim doktorum yönlendirdi perinotoloji ye orda yaptılar kadın doğum yönlendiriyor ordan randevu veriyorlar yarım saat falan sürüyor ama güzel inceliyor
Ummuhanjeso Tgltkn kadın doğum hastanesine mi gitmem gerekiyor bunun için peki? Ben şu an 19. Haftamdayım randevuyu 2 hafta sonrasına verirler mi?
Ummuhanjeso Pamukgelim teşekkür ederim canım gerçekten bende bundan korkuyordum gitmicem o zaman bi anlamı olmuyor benim normal ultrasonum bile baya sürüyor doktorun sağolsun ilgili çok saol 🙏
Ummuhanjeso Pamukgelim peki bir bilgin var mı canım bağcılar daki kadın doğumda nasıl oluyor iyi mi yanı ya da başka bir hastanede
Pamukgelim Ummuhanjeso canım valla ben ona 2 acile gittim, doktor kontrolü nasıl bilgim yok.. Özele Genesis Sezin hanıma gidiyorum, senin doktorun kim acaba
Ummuhanjeso mervebkb çok saolun kızlar yaptırmicam gerçekten Vazgeçtim kendi memleketinde kendi doktoruma yaptırayım en iyisi gerçekten iyi ki sormuşum çok teşekkür ederim 🙏❤
Pamukgelim Ummuhanjeso özel düşünürsen, Ahmet yalınkaya galiba isminde bir doktor varmış, riskli gebelikler bakıyor, onun detaylı ultrason iyi dşye duymuştım ama ücreti briaz yüksekmiş