Mrft Kizlar adet gecikmemin 2 gunu oglen test yaptm silik cikti 5.gunu bayabi belli cikti 2.cizgi smdi tam 1 hafta oldu persembe randwu aldim kadin dogumdan yrn sizce kan wermelimiyim saglik ocagindan yoksa beklemelimiyim
Ozlemdmn Mrft bekle tatlım kendi doktorun gerekli tahlili yapar ki zaten test e çıkmış bir hafta geçmiş bu demektir ki 5 haftalık hamilesin Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin 👏🙏💕
Hll3840mhmt Mrft kan verebilirsin çıkar ama ultrasonda görünmez bi 10 gün sonra gidince görünür ancak adetten 15 gün sonra yani
PrensTaha Mrft canım benim adetim bir gün gecikmişti ben rahatsızlandım mide bulantısından dolayı hastaneye gittim dr kan testi yaptı üç buçuk haftalık hamileydim. Ama benim adetim çok düzenliydi asla gecikme olmazdı sende oluyorsa biraz bekle
Hll3840mhmt Mrft sanmıyırum çünkü hcg düşük oluyor ben 2 hafta sonra gittim ancak göründü önceki gittiğim doktor demişti görünmez diye
Ozlemdmn Mrft yok tatlım biliyorsun ki bu süreçte Bebek çok kana ihtiyaç duyar ki zaten kadın doğumcuya gitceksin kendini yorma o yüzden
Ozlemdmn Mrft ben hiç kan tahlili yaptırmadım testi yaptım gittim orda benek için tahliller yapıldı o kadar
Gulayshn Sağlık ocağından kan ver bence doktorda isterse kan karşılaştırmada yapar daha sağlıklı olur
pink01 Ozlemdmn ay yok artık kız😂 vereceği bi tüp kanla mı bebek etkilenecek betasının düzenli arttığını görmek için vermeli
Ozlemdmn pink01 bilmiyorum etkilemez ama neden sürekli versin ki kendi yormasın diye dedim ben canım artı ben yaptırmadım o yüzden diyom etkilemez belki ama kendi bilir ben yapmadım diye diyorum
Bahar1 Mrft valla canm benim testlerde hiç çıkmadı hep tek çizgiydi hatta kanda çıktı 2 aylık hamileydin daha o zmn silik şekilde çift çizgi çıktı o yüzden kan tahlili vermem iyi olur
Adige09 Mrft doktora git direk tamam hamilesin tebrikler 😂 doktor da da hemen gözükmez kanka tahlili ister muhtemelen 4 haftaliksin daha aradan 3 hafta gecer keseyi gösterir ve kalp atışları duyulur 7-8.hafta okey
Zeyneptoprak Mrft kan ver doktorun isticek zaten devlete gidersen ultrasondan önce test istiyo elinde hazır bulunmuş olur